Incassomedewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Taak - omschrijving

In de rol van incassomedewerker behandel jij de standaard telefoongesprekken zoals betalingsregelingen, uitstelverzoeken en adreswijzigingen. Je informeert de debiteur over de openstaande vordering en wijst hen op mogelijke verplichtingen. Je bent vasthoudend en bezit tegelijkertijd de flexibiliteit om mee te denken met alle partijen. In de telefonische gesprekken weet je op de juiste manier verbinding te maken met de debiteur. Je weet de leiding te houden in het gesprek en doet dit te allen tijde op een klantvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier (conform de gestelde eisen van de NVI), om zo het eerdergenoemde doel te bereiken.

Diegene die wij zoeken

  • MBO - Juridische Dienstverlening diploma in bezit is top!
  • Ervaring als Incassomedewerker is een pré
  • Communicatief sterk (argumenteren, klantvriendelijk overbrengen van de boodschap)
  • Woonachtig in de directe omgeving van Nieuwegein / Utrecht

Een NVI basis certificaat is een verplichting. Maar indien je nog niet in bezit bent van dit certificaat, dan stellen wij jou in de gelegenheid om dit binnen 6 maanden te behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke baan bij een no nonsens organisatie, met uitzicht op vast dienstverband. Salarisindicatie € 2.500 - € 3.000 bruto pm, ex sec voorw zoals een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen en vakantiegeld. 50% thuiswerken mogelijk. Verder ontwikkelen binnen de organisatie is altijd welkom! Verder zorgen we er gewoon voor dat je iedere dag met plezier naar je werkt komt en met dezelfde energie weer naar huis gaat.

Solliciteren?!

Hebben wij jouw interesse gewekt en ben jij net zo enthousiast over deze functie als dat wij zijn? Solliciteer dan direct via de Solliciteren button!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Credit Controller