Financieel Adviseur Wonen Virtueel

Functieomschrijving: Financieel Adviseur Wonen Virtueel

Als Brunel Specialist Personal Finance op opdracht als Financieel Adviseur Wonen Virtueel ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten over Wonen. Je weet de klant moeiteloos door het virtuele proces te loodsen, handelt waar mogelijk vragen direct af en plant een afspraak (op locatie) als de klant daar behoefte aan heeft. Minder complexe enkelvoudige klantvragen op het gebied van wonen kun je zelf beantwoorden. Uitgangspunt is het begeleiden van de klant naar de juiste route en het gevoel geven dat hij/zij direct geholpen is. Wanneer de vraag gaat over een complex product dan draag je de klantvraag over naar een gespecialiseerde collega. Je werkt op basis van de skills waar je goed in bent, eenvoudige oriëntatiegesprekken kunnen daar onderdeel van zijn. Uitgangspunt is dat je zorgt dat de klant zoveel mogelijk gebruik maakt en comfort voelt bij het digitale kanaal. Je geeft suggesties die goed zijn voor de klant en die cross sell verhogend werken. #wonen

De werkzaamheden:

 • Je inventariseert en analyseert de klantbehoefte, signaleert leads, onderneemt de juiste actie voor een passende oplossing en levert daardoor klantwaarde;
 • Je geeft inzicht in de risico's voor de klant en onderneemt acties om deze te reduceren;
 • Draagt actief bij aan de verhoging van klanttevredenheid (NPS/KTV);
 • Je ziet verandering en digitalisering als een kans en past nieuwe ontwikkelingen toe in je functie;
 • Je draagt actief bij aan de gestelde doelen, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen resultaten;
 • Je handelt zelfstandig conform processen, werkinstructies en bevoegdhedenregeling. Daarnaast draag je continu bij aan de verbetering van de processen.

Vereisten

Wij vragen:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je hebt kennis van hypotheken;
 • Wft Basis, Hypothecair Krediet (Wft Vermogen is een pre).

Arbeidsvoorwaarden

Als Brunel Specialist Personal Finance gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Hierbij kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris vanaf 3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Jaarlijks een verhoging van maximaal 5% o.b.v. goed functioneren;
 • 26 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om dit tot 40 uit te breiden;
 • De mogelijkheid om certificaten te behalen: Wft's, EFA, Lean;
 • Een op maat gemaakt opleidingstraject bij de Brunel Academy;
 • Een OV kaart die je zoveel mag gebruiken als je wilt en als je toch besluit een keer met eigenvervoer te reizen ontvang je €0,21 per kilometer;
 • Een netto thuiswerkvergoeding van €2,15 per volledig thuisgewerkte dag;
 • Vanaf dag 1 pensioenopbouw;
 • Bonusmogelijkheden die oplopen tot duizenden euro's per jaar;
 • Een Consultant die altijd klaarstaat om met je te sparren over je carrière.

Groeipad Personal Finance - Wonen

Droom jij er ook van om de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community Personal Finance; een netwerk van vakgenoten binnen het particuliere segment binnen de financiële dienstverlening met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met een breed scala aan opdrachtgevers (o.a. banken, verzekeraars, Rijksoverheid en andere grote financiële instellingen) is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Sluit je aan bij de Brunel Community

Brunel levert flexibele en structurele (personeels-) oplossingen voor klanten. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie door de juiste specialisten te selecteren die passen bij de projecten die we doen. We bestaan al 46 jaar, en blijven ondernemend. Wij maken impact op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen, zoals de energietransitie, fraudebestrijding, digitalisering en mobiliteitsuitdagingen. Brunel is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met ruim 12.000 medewerkers in 40+ landen.

Brunel is een grote organisatie, maar zo voelt het niet. We hebben een passie voor mensen en focussen op talenten herkennen, trainen, opleiden en begeleiden naar de volgende fase in hun carrière. In alles wat wij doen, volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap, kennisontwikkeling en onze resultaatgerichte aanpak. Wat onze organisatie uniek maakt, zijn de mensen. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

Start jouw sollicitatieprocedure nu!

Solliciteer snel en gemakkelijk via de Solliciteren button!

Sollicitatieprocedure

 1. Eerste contact
  Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en gaan jouw profiel bekijken. Binnen twee werkdagen laten wij je weten of we je uitnodigen voor een interview.
 2. (Online) interview
  Goed nieuws! Wij zien mogelijkheden voor jou en nodigen je uit voor een (online) interview.
 3. Wederzijdse interesse
  Dat gaat de goede kant op, want naar aanleiding van het (telefonische) interview zijn we allebei nog steeds enthousiast.
 4. Aanbieding
  Dit kan twee dingen betekenen: we gaan je voorstellen aan een van onze opdrachtgevers óf we doen je meteen een aanbieding!

Contactgegevens vacature

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze aan je toekomstige Consultant, Leon Sloots (gebruik hierbij het vacaturenummer PUB394701).

Account Manager

Leon Sloots
Brunel Netherlands Amsterdam
leon.sloots@brunel.net
+31613210826


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, Detachering, HBO, In overleg, € 3.000 - € 5.000, Banken, Consultancy, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Limburg, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Groningen