Persoonlijk ontwikkelprogramma Corporate Banking

Functieomschrijving: Persoonlijk ontwikkelprogramma Corporate Banking

Sta jij aan het begin van jouw carrière en ben jij nog lang niet uitgeleerd? Wil jij binnen een bancaire instelling bijdragen aan de optimale klantbediening? Lees dan snel verder!

In dit ontwikkelprogramma staan jouw interesses en ambities centraal. Na twee uitgebreide gesprekken met Consultants van Brunel treedt je in dienst bij Brunel als Junior Brunel Specialist binnen de Community Corporate Banking & Lending. Samen bespreken we op basis van jouw voorkeuren en interesses welke functie het beste aansluit en zul je na een goede voorbereiding door Brunel op gesprek gaan bij een bancaire instelling.

Ook tijdens de eerste opdracht spreek je regelmatig met jouw Consultant over jouw wensen en ambities. Op basis van deze gesprekken bepalen jullie samen welke vakopleidingen en competentietrainingen jou helpen om deze ambities waar te maken. Al voor het aflopen van de eerste opdracht weten we waarschijnlijk welke stappen jij wil en kan zetten in een vervolgopdracht. Zo hebben we genoeg tijd om ook daar het selectieproces te doorlopen en zul je door diverse opdrachten die voldoen aan jouw wensen snel stappen maken!

Opdrachten binnen de Community Corporate Banking & Lending zijn uitdagend en inhoudelijk. De zakelijke klant van de bank staat altijd centraal maar opdrachten kunnen erg verschillen. Zo kan je jezelf ontwikkelen tot een Commercieel Accountmanager met een eigen portefeuille aan zakelijke klanten van de bank maar is het ook mogelijk om je analytische vaardigheden in te zetten en de financiële situatie van de klant te analyseren op basis van de jaarcijfers, het businessplan en marktprognoses.

Brunel werkt als Prefferd Supplier samen met alle grootbanken in Nederland waardoor er altijd wel een passende opdracht beschikbaar is. Uiteraard zullen wij niet alleen kijken naar de inhoud van een opdracht maar is ook de manier van werken en werkomgeving belangrijk om op je plek te zitten. Precies dat is de reden dat wij het belangrijk vinden om inhoudelijke gesprekken te voeren, zowel voor indiensttreding als tijdens de samenwerking. Je krijgt daarom een Consultant die jou begeleid en jouw directe aanspreekpunt is. Doordat een consultant van begin tot eind verantwoordelijk is voor het contact kennen jullie elkaar goed!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vooral telefonisch contact op via 06-23355714.

Vereisten

Binnen dit traject is het belangrijk dat je zowel de communicatieve als de cijfermatige vaardigheden beheerst of de bereidheid hieraan te werken. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo- of WO opleiding;
 • Affiniteit met de financiële sector;
 • Een leergierige instelling;
 • Een dienstverlenende instelling waarbij je graag de klant centraal stelt;
 • Een proactieve houding;
 • Je bent minimaal 32 – 36 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden:

 • Een persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Regelmatig gesprekken met je vaste Brunel Finance & Risk-consultant;
 • Een startsalaris van €2900,- op basis van 40 uur (afhankelijk van je ervaring);
 • 26 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Bonusmogelijkheden op basis van gewerkte uren of het aandragen van nieuwe collega’s;
 • Korting op verzekeringen, sportscholen en allerlei cultuurcentra.

Wij helpen je ontwikkelen

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Start jouw sollicitatieprocedure nu!

Solliciteer snel en gemakkelijk via de Solliciteren button!

Sollicitatieprocedure

 1. Eerste contact
  Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en gaan jouw profiel bekijken. Binnen twee werkdagen laten wij je weten of we je uitnodigen voor een interview.
 2. (Online) interview
  Goed nieuws! Wij zien mogelijkheden voor jou en nodigen je uit voor een (online) interview.
 3. Wederzijdse interesse
  Dat gaat de goede kant op, want naar aanleiding van het (telefonische) interview zijn we allebei nog steeds enthousiast.
 4. Aanbieding
  Dit kan twee dingen betekenen: we gaan je voorstellen aan een van onze opdrachtgevers óf we doen je meteen een aanbieding!

Contactgegevens vacature

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze aan je toekomstige Consultant, Bodil Goodijk (vermeld hierbij het vacaturenummer PUB394354).

Account Manager

Bodil Goodijk
Brunel Netherlands Utrecht
b.goodijk@brunel.net
+31 30 272 7422


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Randstad, Treasury, Noord-Brabant, Zakelijke dienstverlening, Groningen