Junior CDD/KYC analist

Functieomschrijving: Junior CDD/KYC analist

Jouw onderzoekende skills zijn FBI-waardig. Als er iets niet klopt, zoek je het tot op de bodem uit. Sterker nog, je zou hier wel je beroep van willen maken. Stel je voor, jij als gatekeeper voor het klantportfolio van je opdrachtgever. Ruimte geven aan je research-ambities? Brunel zet je op het juiste spoor!

Als Junior KYC-Analist (Know Your Customer) doorgrond, identificeer en screen jij iedere potentiële klant - zowel zakelijk als particulier - die zaken wil doen met de opdrachtgever. Reputatieschade willen we immers voorkomen. Het imago van de bank loopt namelijk ernstig risico wanneer een nieuwe klant belasting ontduikt, geld witwast of criminele activiteiten financiert. Hiervoor heb je diverse onderzoeksbronnen tot je beschikking.

Jij bent dus degene die de integriteit van de klanten toetst aan het interne compliancebeleid van je opdrachtgever. Blijkt er uit je analyse dat er stukken ontbreken of onjuist zijn? Dan ben jij degene die de diverse belanghebbende in- of externe partijen informeert. Wat dat betreft leer je als KYC-Analist (of CDD (Customer Due Diligence)-Analist, zoals de functie ook wel genoemd wordt) klanten en prospects ontzettend goed kennen.

Vereisten

De rol van Jnior KYC/CDD-Analist is een onderzoekende. Durf jij het aan om je neus in andermans zaken te steken? Vink dan de volgende zaken af:

  • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-diploma (liefst juridisch- en/of finance-gerelateerd);
  • Fraude- en veiligheidszaken hebben je interesse;
  • AML, CDD en KYC zijn geen onbekende termen voor je;
  • Jouw onderzoekend en analytisch vermogen, daar kunnen anderen nog wat van leren.

Arbeidsvoorwaarden

Terwijl jij je als KYC-Analist inzet bij onze opdrachtgever, zetten wij ons in voor jou. Gedetacheerd worden door Brunel betekent namelijk dat je bij ons in dienst treedt. Bij ons draait het om jou, dus wij houden altijd een oogje in het zeil. Hoe zich dat uit? Je hebt je eigen Brunel-consultant die jou begeleidt, check-ups doet, nieuwe projecten voor je vindt en jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt.

Daarnaast, want daar blijft het niet bij, stellen we diverse opleidingsmogelijkheden aan je voor waardoor jij je zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen. Wat betreft het salaris, daar kunnen we kort over zijn: dat is goed. En dan hebben we het nog niet eens over al die bonuskansen gehad. En de secundaire arbeidsvoorwaarden, daarmee zit het ook wel snor. Wij hebben tenslotte ook een reputatie om hoog te houden!

Solliciteren?!

Heb jij interesse om aan de slag te gaan als Junior CDD/KYC analist bij Brunel? Solliciteer dan direct via de Solliciteren button!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, Detachering, HBO, In overleg, Consultancy, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Compliance medewerker, Limburg, Financieel Medewerker, Groningen