Interim financieel medewerker

Functie - omschrijving

Onze opdrachtgever in de regio Utrecht zoekt tijdelijke ondersteuning bij de verwerking van facturen en het voeren van de debiteuren- en crediteuren administratie. Het verwerken van bankbetalingen-en ontvangsten en ondersteuning bij de algehele financiële administratie; liefst iemand met veel energie, die het leuk vindt, dáár ingezet te worden, waar "de gaten vallen". Iemand die al wat ervaring heeft op de financiële administratie en graag projectmatig werkt. Career Control heeft zeker een opvolgende opdfracht voor je beschikbaar, wanneer je deze succesvol afrondt.

De ideale kandidaat

  • Minimaal 1 of 2 jaar werkervaring met soortgelijke functies;
  • Kennis van boekhoudkundige programma's;
  • Een vooropleiding op MBO 3 of 4 niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Bovengemiddeld maandsalaris op basis van een projectcontract, met de mogelijkheid om je voor langere tijd en uiteindelijk vast aan Career Control te binden.

Solliciteren?!

Hebben wij jouw interesse gewekt en ben jij net zo enthousiast over deze functie als wij? Solliciteer dan direct via de Solliciteren button!


Vergelijkbare zoekopdrachten: < 1 jaar, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Business Controller, Controller