Financieel administratief medewerker

Voor een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux zijn we op zoek naar financieel medewerkers. Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende tijdelijke functie als interim financieel medewerker? Dan is deze vacature in Nijmegen iets voor jou! In deze functie ben je voornamelijk bezig met het verwerken van facturen en het maken van balansspecificaties. Je gaat deze opdracht doen voor in eerste instantie 3 maanden. Je kunt deze opdracht vervullen in dienst bij Career Control of als zzp'er. Wil jij met jouw financiële kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een bedrijf? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

  • Het analytisch kijken naar de verwerkte cijfers/ facturen in de systemen
  • Het bijdrage in het verbeteren van de processen
  • De balans specificaties

De ideale kandidaat

Als financieel administratief medewerker zorg je ervoor dat alle financiën van een bedrijf zichtbaar gemaakt worden. Je bent veel bezig met cijfers, uitzoekwerk, financiële vraagstukken en facturen inboeken. Daarnaast bezit je analytisch denkvermogen.

Verder zoeken wij:

  • Ervaring in een soortgelijke rol;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Je bent beschikbaar voor 36-40 uur per week;
  • Salaris tussen de € 2.750,- en € 3.300,- o.b.v. 40 uur;
  • Ervaring in Dynamics 365.

Wie zijn wij?

Onze relatie heeft meer dan 2500 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden daarvan. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm. Je gaat onderdeel worden van het finance team dat ongeveer uit 20 personen bestaat. In het team werken ze hard maar is er ook zeker ruimte voor gezelligheid en af en toe een borrel!

Solliciteren?!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je met jouw financiële kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een internationale IT-partner? Solliciteer dan direct via de Solliciteren button!


Vergelijkbare zoekopdrachten: < 1 jaar, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Business Controller, Controller, Gelderland