Senior Credit Controller

Functie - omschrijving

Louwman is één van de grootste importeurs van auto’s in Nederland voor merken als Toyota, Suzuki en Lexus. Ook bedrijfswagens of aangepaste auto’s (revalidatieservice) en accu’s zijn onderdeel van de organisatie. Daarnaast ken je Louwman misschien ook wel van de ‘exclusive cars’ zoals McLaren, Bentley, Lamborghini en Maserati of het Louwman Museum.

Ons debiteurenteam (circa 10 FTE) is gecentraliseerd in Vianen. Een diverse club van toffe medewerkers, onder leiding van een coachende, relaxte en laagdrempelig benaderbare manager. Ons team scoorde intern recentelijk een 10 in het tevredenheidsonderzoek.

Ter uitbreiding van dit team gaan wij op zoek naar een (Senior) Credit Controller. In deze positie ben je een ‘meewerkend voorman’ in het team; Je draait je eigen debiteurenportefeuille, maar bent ook degene die het voortouw neemt in het team bij afdeling overschrijdende projecten, (proces)vernieuwing en verbeteringsslagen ism de afdelingsmanager. Deze positie is nieuw en daarmee een extra toevoeging aan het bestaande team.

Je werkzaamheden bestaan oa uit:
  • Beheer van je eigen debiteurenportefeuille
  • Intern vertegenwoordigen van je team & coachen van je directe collega’s
  • Back up - werkzaamheden voor de facturatie (heb je daar geen ervaring mee, dan leren wij je dat wel)
  • Vervangen van de afdelingsmanager bij afwezigheid


Zo ben je de ideale kandidaat

  • Je hebt reeds recente werkervaring als Credit Controller op een vergelijkbaar niveau / ervaring met een vergelijkbaar taken - en verantwoordelijkhedenpakket of circa 4 á 5 jaar werkervaring als Credit Controller en bent van nature iemand die (team)overstijgend kijkt, werkt en natuurlijk leiderschap toont (coachend, niet directief) en de volgende stap wil zetten.

Het spreekt voor zich dat de baan veel zelfstandigheid vraagt. Maar je bent ook iemand die het team blijft opzoeken en de verbinding houdt. We zijn een meer dan tevreden - en hardwerkend topteam voor de lange termijn en dat koesteren we uiteraard. Daarnaast zit er veel uitdaging in lange termijn - verbeterslagen en toekomstige vernieuwing in de processen, waar we je veel op in zullen gaan zetten. Misschien heb je wel de ambitie om de nieuwe afdelingsmanager te worden op termijn? Hoeft niet, kan wel. Je krijgt alle ontwikkelruimte daarvoor.

Wij bieden

Een ontzettend vette baan met legio (ontwikkel)mogelijkheden bij een misschien nog wel vettere organisatie! Het gaat om een positie met uitzicht op vast dienstverband voor 32 - 40 uur per week. We zijn hartstikke informeel, dus wees vooral jezelf!

Salaris max € 3.750 bruto pm obv fulltime I 3 dagen per week thuiswerken (hoeft niet, mag wel) I 25 vakantiedagen I 8% vakantiegeld I goede pensioen - en ziektekostenregeling.

Lijkt het je wat, dan is je CV van harte welkom! Heb je eerst nog vragen of wil je gewoon nog eerst meer details over de baan hebben, mail de recruiter: peter@careercontrol.nl . Zien wij ook voldoende mogelijkheden, nemen we binnen drie dagen contact met je op.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Business Controller, Controller, Gelderland, Financieel Medewerker