Account Payable Proces Specialist

Wat je kunt verwachten

Ben jij op zoek naar een vliegende start in jouw carrière als Financieel Administrateur? Denk je graag mee bij de inrichting en verbetering van financiële processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. ‘Wij willen een verschil maken in het leven van mensen, jong en oud, die te maken krijgen met een fysieke beperking. Het ontwikkelen van excellente hulpmiddelenzorg binnen een duurzaam en mensgericht zorglandschap is onze stip op de horizon.’ Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken.
Kersten is continu in beweging en volop aan het groeien. Ter versterking van het groeiende bedrijf en het Finance team bij Kersten zijn wij opzoek naar een Account Payable Proces Specialist.

Wat ga je doen?
Het verschil maken! Als Account Payable Proces Specialist ben jij naast de dagelijkse administratieve taken bezig met verbetervoorstellen die je aan het team kan voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan acties in opvolging van kosten- en inkoopfacturen, zodat rapportages worden verbeterd, processen efficiënter worden ingericht en financiële processen verder worden gedigitaliseerd.
 • Je boekt inkoop- en kostenfacturen in de administratie
 • Je hebt contact met onze leveranciers en interne organisatie over bijvoorbeeld openstaande facturen en verzorg je de betalingen
 • Je beheert een debiteurenportefeuille, hierbij onderhoud je goed contact met onze klanten.


De ideale kandidaat

. Heb je nog geen werkervaring maar wel een afgeronde opleiding en stage-ervaring opgedaan? Dan leren wij jou bij Kersten graag de kneepjes van het vak!
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je kan gestructureerd werken en je hebt oog voor detail
 • Kennis van boekhouden
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Ervaring met Excel


Dit krijg je van ons

Bij Kersten draait het om mensen! Je kunt dan ook rekenen op:
 • Een leuke uitdagende baan, waarin je veel kunt leren!
 • Een salaris tussen de €2.700 en €3.100 per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Conform de CAO Metaal & Techniek ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen.
 • Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijkse inzetbaarheidsbonus die je kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw inzetbaarheid (denk bijvoorbeeld aan contributie van de tennisclub of een cursus mindfulness). Verder dragen we bij aan je fitnessabonnement en is er een bijdrage in de aanschaf van een fiets wanneer je met de fiets naar je werk komt.
 • Ook op het gebied van kennisontwikkeling investeren we in jou: in overleg met jou kijken we graag hoe we deze ontwikkeling vorm geven. Dat kan door coaching, inzet van ons online leerportaal (met een breed scala aan e-learnings) of het volgen van een opleiding.


Zo werkt het solliciteren
Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct online!
We trappen af met een telefonische intake. Ik ben namelijk nieuwsgierig naar wie jij bent. Laten we daarna samen (online) kennismaken en onderzoeken of de functie bij je past en wat je ambities zijn.
De koffie (of thee) staat klaar.
Mochten we beide enthousiast zijn, nodigt Kersten je graag uit op sollicitatiegesprek.
Dan nog steeds enthousiast en wij ook? Welkom bij Kersten!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Business Controller, Controller