Financieel Administrateur

Functie - omschrijving

Ter versterking van het finance team van HEYDAY hebben wij een vacature voor een Financieel Administrateur.

HEYDAY Facility management is dienstverlener op gebied van integraal facilitair management, Hospitality, interim en consultancy. HEYDAY helpt klanten bij het adviseren, optimaliseren, organiseren, beheren en regisseren van facilitaire processen en producten. De Financiële administratie is onderdeel van de afdeling Finance. Vanuit deze administratie wordt de volledige financiële administratie van HEYDAY gevoerd.

Door het finance transformatieprogramma is de afdeling financiën volop in beweging. Als onderdeel van het transformatieprogramma investeren we in de rollen van business control, financial control en financiële administratie. We digitaliseren onze processen, bouwen dashboards in PowerBI en investeren in onze professionals.

Jouw takenpakket als Financieel Administrateur bestaat uit:
 • Zorgen voor de tijdige, correcte en volledige financiële administratie van de verschillende juridische entiteiten en accounts in overeenstemming met wet- en regelgeving.
 • Zorgen voor het effectief en efficiënt verlopen van de processen P2P, O2C en R2R.
 • Afstemmen en communiceren van de financiële administratie naar management, klantteams, controllers, accountants en andere stakeholders in de financiële sturing en verantwoording.


De ideale kandidaat

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn herkent zich in het volgende profiel:
 • MBO 4 / HBO denkniveau
 • Ervaring met het voeren van de gehele administratie
 • Nauwkeurig, Samenwerkend, betrouwbaar, initiatiefrijk en probleemoplossend vermogen


Arbeidsvoorwaarden

Bij HEYDAY kom je te werken in een organisatie die bijdraagt aan een veilige, unieke en gastvrije (werk)omgeving. Zij geloven in een werkomgeving die medewerkers in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Een omgeving die voelt als ‘thuis’, zowel binnen HEYDAY als bij de verschillende klanten. In die omgeving ben je namelijk verbonden, voel je je veilig en is er ruimte om initiatieven te nemen en fouten te maken. Samen met een enthousiast team aan collega’s is er ruimte om echt ‘aan’ te staan. Je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit o.a.:
 • Een jaarcontract voor met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris tussen de €3.000 en €4.000 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding (woon-werk) van 21 cent per kilometer en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • Mogelijkheid om thuis te werken (je ontvangt een telefoon en laptop).
 • Een leuk team met 8 collega's en een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals.
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze. Deelname aan cursussen om je verder te ontwikkelen wordt bij HEYDAY gestimuleerd. Dit zijn zowel functie inhoudelijke cursussen, als cursussen ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling en krijg je ruimte om 2% van je totale loonsom te investeren.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Business Controller, Controller, Noord-Brabant