Senior Credit Controller

Functie - omschrijving

Voor deze grote aanbieder van producten en services in de automotive - branche zijn wij op zoek naar een Senior Credit Controller.

Als (SR) Credit Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van je eigen debiteurenportefeuille; Een breed en zeer gevarieerd cliëntenbestand, verdeeld in verschillende divisies. Je onderhoudt contacten met de debiteuren ivm betaalachterstanden en / of mogelijke dispuutzaken. Tevens draag je zorg voor de facturatie.
Daarnaast ben je als senior verantwoordelijk voor het coachen van je teamgenoten, vertegenwoordig je het team naar andere afdelingen toe, neemt deel aan afdelingsoverschrijdende projecten, denk je mee in verbeterprocessen en het doorvoeren van efficiëntieslagen, het opleveren van rapportages, je bent sparringpartner voor de afdelingsmanager en neem je de werkzaamheden van de afdelingsmanager over bij afwezigheid.

Je werkzaamheden samengevat:
  • Operationeel beheer van de eigen debiteurenportefeuille en (in mindere mate) facturatie
  • Coachen en begeleiden van je teamgenoten bij het behalen van de gewenste resultaten
  • Back up werkzaamheden - en sparringpartner voor de afdelingsmanager


Zo ben je de ideale kandidaat

  • Je hebt werkervaring in een rol als Credit Controller en / of Debiteurenbeheerder
  • Je hebt ervaring of hebt het in je om mee te denken in procesverbetering en kan verder kijken dan alleen operationele werkzaamheden
  • Je bent een teamspeler en een coachende omgang met je collega’s als senior past bij jou

Mooie extra’s:
  • Ervaring als Credit Controller / Debiteurenbeheerder is een must. Werkervaring met facturatie is mooi meegenomen, maar geen harde eis.
  • Excel - kennis komt meer dan uitstekend van pas (verticaal zoeken, draaitabellen maken), maar is ook te leren.


Wij bieden

Een fulltime baan (voorkeur 40 uur, 32 uur bespreekbaar) met uitzicht op vast dienstverband bij één van de grootste en breedste automotive organisaties van Nederland. Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers. De bedrijfscultuur is familiair, korte lijnen, geen hiërarchisch gedoe maar gewoon teamplay. Wij staan aan de vooravond van flink wat veranderingen om een volgende professionaliseringsslag te maken en in dat proces nemen we je graag mee. Sterker nog, je ideeën en bijdragen zijn welkom en nemen je graag mee in de volgende stappen. Deze positie is nieuw en geeft je alle ruimte om operationeel aan de slag te gaan, tevens coachend en middels intensieve samenwerking met je manager.

Salaris € 3.200 - €3.750 bruto pm fulltime I 8% vakantiegeld I pensioenregeling I ziektekostenverzekering I reiskostenvergoeding I productkorting I thuiswerken mogelijk (2 dagen kantoor - 3 thuis). Kantoorlocatie: Vianen

Meer over de baan of organisatie weten? Mail de recruiter: peter@careercontrol.nl . En weet je al genoeg, dan is je CV van harte welkom!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Business Controller, Controller, Financieel Medewerker