Financieel administratief medewerker (starter)

HeadSearch bemiddelt sinds 2005 met succes op de arbeidsmarkt en kenmerkt zich door een persoonlijke werkwijze, een sterke drive en professionele betrokkenheid. Zodoende weten wij snel de juiste vakmensen te vinden, te enthousiasmeren en te bewegen in de markt. Wij gaan dan ook graag een oriënterend gesprek aan over de navolgende interessante vaste financiële positie. 

HeadSearch: Financieel Analytische Hbo’er team Accounting & Reporting (HSFI660)

HeadSearch is namens cliënt in Noord Brabant op zoek naar een Financieel talent. Een (starters) functie waarbij je alle gelegenheid krijgt jezelf verder door te ontwikkelen in het financieel administratieve, - analytische vakgebied.

Wat ga je doen?

Binnen het team Accounting & Reporting bestaan je werkzaamheden o.a. uit het controleren van transacties, de gebruikte waarderingen (prijzen) en het beoordelen van openstaande posten. Daarnaast behoort het uitvoeren en beoordelen van kwaliteitscontroles tot je andere hoofdtaken. Al deze werkzaamheden leiden uiteindelijk tot het correct opstellen van rapportages aan klanten, stakeholders en aan toezichthouders, conform afgesproken richtlijnen en binnen de gestelde deadlines. Je participeert tevens in "process change" projecten.

Je profiel

Je dient een relevante HBO opleiding te hebben bij voorkeur Bedrijfseconomie of Accountancy of hiervoor in 2018 (juni/juli) af te studeren. Werkervaring tussen de 0-3 jaar max. 

Interesse?

Ben je belangstellend stuur dan je CV naar hennie@headsearch.nl en dan meld ik me bij je terug met de functie specificaties en een toelichting hierop. Uiteraard worden reacties strikt vertrouwelijk behandeld.

Ik zie belangstellend uit naar je gewaardeerde reactie.

PS: zelf niet geïnteresseerd, dan stel ik het bijzonder op prijs als je mij in contact zou willen brengen met mogelijk geïnteresseerde kandidaten uit je netwerk.

Met vriendelijke groet,
HEADSEARCH
(Dhr.) Hennie de Vries QC
+31 (0) 6 11028088
hennie@headsearch.nl
www.headsearch.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening