Assistent Loonadministrateur

RSM Loonadviesgroep is een onderdeel van RSM, een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Bij RSM Loonadviesgroep werken adviseurs die ondersteuning geven op het beloningsgebied, adviseren en ondersteunen bij loonheffingen, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.
 

Voor ons kantoor in Alkmaar heeft RSM een vacature voor een:

 

Assistent Loonadministrateur

 

Alkmaar


Wat ga je doen als Assistent Loonadministrateur?
In de rol van assistent loonadministrateur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers en je zorgt voor het controleren en bewaken van alle decentrale (salaris)mutaties, zodat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt. Je ziet toe op een correcte uitvoering van de afdrachten aan de Belastingdienst. Daarnaast adviseer en informeer je relaties en eventuele medewerkers van de P&O afdelingen over alle wettelijke regelingen omtrent salaris gerelateerde zaken.

Wij vragen
Je staat aan het begin van je carrière of hebt een aantal jaar ervaring als assistent loonadministrateur en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, teamgeest, cijfermatig vermogen en je wilt je vaktechnisch ontwikkelen. Kennis van UNIT4 en de Engelse en Nederlandse taal in zowel woord als geschrift zijn een pre. Dit profiel laat onverlet dat ook personen zonder ervaring als loonadministrateur op deze advertentie mogen reageren, mits deze personen aantoonbare interesse hebben in het vak van (assistent) loonadministrateur.

RSM biedt
Wij bieden een uitdagende functie waarin je in een team werkt in een open en informele sfeer. Onze organisatie heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van interne en externe opleidingen en een persoonlijk opleidingstraject.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Bel dan met Frans Kauffman, Hoofd Loonadviesgroep, op 072-541 11 11.

Solliciteren op de vacature van Assistent Loonadministrateur
Spreekt deze functie je aan? Laat dan je CV èn motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina tav Alexandra van den Berg (HR).

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 


Trefwoorden: Loonadministratie, Financiele Administratie, Finance, Salarisadministratie, Salarisadministrateur, MBO

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Holland