Financial Controller

Financial Controller (0,6 fte) gezocht voor nieuwe schooljaar 2018-2019!
Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan?Voor de verdere professionalisering binnen de afdeling Control van het Mediacollege Amsterdam (Ma) zoeken wij een Financial Controller. Je bent iemand die graag bouwt, samenwerkt en de verbinding zoekt met andere professionals binnen en buiten de organisatie. Je werkt dagelijks nauw samen met de Onderwijs Controller, de onderwijsteams, het College van Bestuur en de Raad van Toezicht maar ook met externen aan de dienstverlening.

Past deze baan bij jou?
Als sparringpartner van het College van Bestuur adviseer jij over de bedrijfsvoeringsconsequenties, meerjarige beleidsvraagstukken en risicomanagement voor het (meerjaren) financiële beleid voor Ma. Zelfstandig houd jij toezicht op de doelmatige besteding van de middelen. Beleidsvoornemens van de afdelingen toets jij op consequenties en inpasbaarheid binnen de begroting. Jij ontwikkelt scenario’s en control-beleidsinstrumenten. Je organiseert de inrichting van het controlproces. Uiteraard bereid jij de meerjarenplanning voor en stel jij de begrotingen op en analyseer jij de realisatie versus planning. Maandelijks zorg jij voor adequate analyses van financiële rapportages en leesbare informatievoorziening t.b.v. de teams, leidinggevenden en het College van Bestuur. Jouw rol is gericht op de volgende resultaatgebieden: de begroting/meerjarenplanning, planning & controlcyclus, beleidsvoorbereiding en –uitvoering, projecten, incidenteel voorkomende werkzaamheden en toezichthoudende activiteiten.

Zelfportret (Profiel)
Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties

  • Jij bent een hbo+ opgeleide professional op financieel gebied en brengt ruime relevante werkervaring mee. Het is een pré als je een achtergrond hebt in accountancy, eerder bij een onderwijsinstelling hebt gewerkt en kennis hebt van overheids- en onderwijsfinanciën.
  • Je kunt over de grenzen van je eigen werkterrein kijken.
  • Je bent analytisch, ondernemend, accuraat, resultaat- en klantgericht en werkt aan zelfontwikkeling. Verder bestaan je competenties uit probleemanalyse (schriftelijk), plannen en organiseren. Je bent organisatiesensitief en communicatief sterk.


Persoonlijkheid
Je bent een teamplayer en werkt zelfstandig. Je bent een evenwichtige volhouder, een integere doch stevige persoonlijkheid, die denkt vanuit mogelijkheden en oplossingen met oog voor de verschillende belangen. Je vindt het een uitdaging om verder te bouwen aan de organisatie en tevens ‘hands on’ te functioneren.

Ons aanbod
Wij bieden een zeer uitdagende functie met bijbehorende verantwoordelijkheden. De functie kent een hoog ambitieniveau, dat tot uitdrukking komt in de financiële meerjarenprognose en het strategisch actieplan 2020. Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan het Lid College van Bestuur. Het betreft een tijdelijk parttime dienstverband voor een periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is conform CAO/MBO gewaardeerd en bevindt zich tussen het minimum van € 3.512,---en maximum van € 4.553,--(schaal 12). Ma kent onder andere een spaarloonregeling, fietsplan, eindejaarsuitkering en een gunstige vakantieregeling; de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-MBO*.

Wil je Ma leren kennen?
Kijk op www.ma-web.nl voor meer informatie over Ma. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer M. Bouma, Onderwijscontroller, via 06-48265466.

Wil je solliciteren?
Door te klikken op deze link kom je op de pagina, waar je een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. Je kunt reageren tot en met 13 mei 2018. Daarna zal Angela van de Goorberg, Personeelsfunctionaris, mogelijk contact met je opnemen. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, een proefdag(deel) en een assessment.

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl onder publicaties.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, Controlling, Financial Controller, Onderwijs/Training