Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij een communicatieve bedrijfseconoom, controller of accountant en ben je financieel graag betrokken bij projecten op het gebied van productie en supply-chain? Dan ben jij de Controller die wij zoeken!

Hoe ziet jouw functie als Controller bij Rijk Zwaan eruit?

Als Controller maak je samen met 19 collega’s deel uit van de afdeling Planning & Control. Deze afdeling is binnen Rijk Zwaan verantwoordelijk voor het gehele financiële beleid zowel in Nederland als wereldwijd.
De standplaats voor deze vacature is onze hoofdvestiging in De Lier.
Als Controller heb je te maken met diverse aspecten van de financiële afdeling. Je ondersteunt het management en verricht, samen met collega’s, diverse productie en supply-chain gerelateerde taken. Je neemt actief deel in werkgroepen voor het realiseren van projecten, zowel op het gebied van management (accounting), analyses, kostprijs – en rentabiliteitsberekeningen, interne controle evenals software implementatie van Agriware en D365 in Nederland en uitrol daarvan bij onze dochterondernemingen.
Het bezoeken van onze dochterondernemingen is belangrijk om een goed beeld te kunnen vormen van de activiteiten. Hierbij helpen we bij het implementeren van software en leren we de lokale collega's beter kennen.
Wij bieden je een afwisselende functie, waarbij je veel contacten hebt, binnen en buiten het bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Binnen de functie is er voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Wat jij meebrengt:

 • Je beschikt over een goed analytisch en cijfermatig inzicht, goede organisatorische en contactuele eigenschappen.
 • Je neemt initiatieven en hebt affiniteit met productie en supply-chain.
 • Daarnaast ben je enthousiast, zorgvuldig en bereid om af en toe te reizen.
 • Een afgeronde universitaire opleiding (bedrijfs)economie;
 • Bij voorkeur een afgeronde postdoctorale opleiding studie RA of RC;
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring.

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met je collega’s van de financiële afdeling ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitbouwen en controleren van het internationale financiële beleid. Naast een internationale werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou:

 • Direct een vast contract;
 • Diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden en cursussen, onder andere via onze eigen Rijk Zwaan Academy;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma (Sharing Rijk Zwaan);
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan Rijk Zwaan Fit

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteren’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Svenja van Lunszen (Advisor Human Resources).
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Controller, Financial Controller, Zakelijke dienstverlening