Afstudeer- of meewerkstage Accountancy

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wil je naast jouw financiële studie relevante werkervaring opdoen? Proeven hoe het er op een accountantskantoor aan toe gaat in een stage? Dan zit je bij Lansigt op de juiste plek! Tijdens je studie Accountancy is het mogelijk om bij Lansigt werkervaring op te doen tijdens een stage op onze samenstelafdeling. Wij zijn een middelgroot, professioneel accountantskantoor met veel expertise in huis. Tijdens jouw stage kun je daarom al veel zien en horen over het accountantsvak en meemaken hoe het er in de praktijk uit ziet. Mogelijkheden om je kennis en kunde nu alvast uit te breiden dus!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een ervaren samenstelteam en gaat direct inhoudelijk aan de slag. Je wordt goed begeleid en doet écht werkervaring op. Tijdens je stage ondersteun je onze accountants daarom met de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van de administraties;
  • Voorbereiden en opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB;
  • Samenstellen van jaarrekeningen en de bevindingen vastleggen in het systeem;
  • Verzorgen van managementrapportages;
  • Actief nadenken over het optimaliseren van administratieve processen.

Wat breng je mee?

Heb jij een gezonde dosis lef, een kritische blik en ben je van nature nieuwsgierig? Werk jij nauwkeurig en ben jij altijd op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou voor een avontuur bij Lansigt!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze HBO of WO student Accountancy. Affiniteit met het vak en de drive om hierin verder te gaan, zijn een vereiste. Je hebt een nauwkeurige en kritische instelling. Daarnaast staan enthousiasme, pro activiteit en daadkracht bij ons hoog in het vaandel. Je woont in de omgeving van één van onze kantoren in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk.

Wat maakt het de moeite waard?

Werk je bij Lansigt, dan heb je passie voor je vak (of in jouw geval: opleiding) en dat werkt aanstekelijk. Je kunt dan ook altijd bij je gedreven en enthousiaste collega’s terecht als je vragen hebt. Ons samenstelteam bestaat uit accountants van verschillende niveaus. Binnen dit team heb je vaste begeleiders. Je werkt nauw met hen samen en bent volledig onderdeel van het team. Van jou verwachten we tijdens je stage een nieuwsgierige en leergierige houding. Zo sta je open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Je krijgt bij ons:

  • Gedegen begeleiding van vakspecialisten;
  • Gelegenheid om het accountantsvak van dichtbij mee te maken;
  • Stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding indien van toepassing;
  • Een open en prettige werksfeer.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken ruim 200 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk, studie en privé.

We verkennen met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten, en als Stagiair leren we je graag het vak. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Klinkt dat als het juiste avontuur voor jou? Dan zorgen wij ervoor dat jij, als onze nieuwe Stagiair, je gehele stageperiode met veel plezier naar je werk gaat!

Word jij onze nieuwe collega?

Bij serieuze interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, < 1 jaar, Parttime, HBO, Belasting, Student (stage), Betalingen, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Medewerker