Junior Belastingadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wil jij je bezig houden met de fiscale implicaties van de door aangiften opgesteld door Assistent Accountants? En wil je zelf lichte adviesklussen oppakken voor onze klanten? Dan is deze vacature voor Junior Belastingadviseur echt iets voor jou! Je collega’s zijn ondernemende academici die de drive hebben om excellent advies te geven. De Fiscalisten die wij zoeken, zijn breed georiënteerd en hebben de ambitie om hun klanten op diverse vlakken van fiscaal advies te voorzien. Als Belastingadviseur ben je altijd op zoek naar adviesmogelijkheden en werk je nauw samen met de andere Belastingadviseurs. Jij bent verantwoordelijk voor de fiscale check van de jaarrekening en beoordeelt deze actief op verbeterpunten en uitdagingen van de klant.

Wat ga je doen?

 • Je signaleert gevraagd en ongevraagd fiscale adviesmogelijkheden op breed terrein voor onze MKB-klanten;
 • Je beoordeelt aangiften en bent aanspreekpunt voor Assistent Accountants inzake fiscale aspecten;
 • Je stelt bezwaarschriften op en biedt ondersteuning bij procedures;
 • Je werkt nauw samen met de fiscale partners of ervaren Belastingadviseurs en spart met hen over cases;
 • Je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg.

Wat breng je mee?

 • Je hebt je opleiding wo FE/FR afgerond en bent studerend voor je NOB (of voornemens dit te doen);
 • Je bent een generalist en hebt 0-2 jaar ervaring als Belastingadviseur, bij voorkeur in de accountancy;
 • Je bent als Fiscalist kritisch en onderzoekend;
 • Je hebt een proactieve instelling om innovatieve oplossingen te bedenken;
 • Je kunt je goed inleven in een ander en hebt een sterk analytisch vermogen.

Wat maakt het de moeite waard?

Wie bij Lansigt werkt, heeft passie voor het vak. Dat werkt aanstekelijk – zéker omdat je daardoor voortdurend omringd wordt door andere gedreven en enthousiaste collega’s.

Als Belastingadviseur krijg je van ons alle ruimte om je kansen te pakken. Lukt het je even niet alleen? Dan staat er altijd wel een gemotiveerde collega voor je klaar om je te helpen. Bovendien krijg je binnen het energieke en ervaren team waar je in terecht komt, veel vrijheid om je eigen pad te volgen. En, om je te ontwikkelen, hebben we de Lansigt Academy. Laat de ondernemer in je los en laat zien wat je in huis hebt! 

Verder bieden we je als Belastingadviseur:

 • Vakkundige begeleiding van je collega’s;
 • Deelname aan de Lansigt Academy, met daarbij volop opleidingsmogelijkheden;
 • Een toegankelijke en uitdagende werksfeer in een hecht en ambitieus team;
 • Onbeperkt toegang tot OpenUp, ter ondersteuning van jouw mentale welzijn;
 • Een laptop van de zaak;
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheden tot thuiswerken, inclusief de benodigde thuiswerkmiddelen.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken ruim 200 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé.

We verkennen met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten, en als Junior Belastingadviseur leren we je graag het vak. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Sterker nog: we hebben een compleet opleidingsprogramma ontwikkeld, zodat jij iedere dag alles uit je carrière kan halen: de Lansigt Academy.

Klinkt als een avontuur? Dat is het ook. Het is hard werken, maar met de juiste instelling en ambitie, moet dat voor jou geen probleem zijn. Wij zorgen er in elk geval voor dat jij, als onze nieuwe Junior Belastingadviseur, ook over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk gaat.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij serieuze interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Belasting, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur