Secretarieel Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij onze nieuwe Secretarieel Medewerker en ontvang jij binnenkort al onze klanten en collega’s in Alphen aan den Rijn? Ben jij die klantvriendelijke en secure Secretarieel Medewerker die vol enthousiasme klanten te woord staat aan de telefoon, maar handel je tegelijkertijd ook alle administratieve zaken op secure wijze af? Solliciteer dan snel en word onderdeel van ons secretariaat! 

Het secretariaat van Lansigt bestaat uit 15 collega’s verdeeld over de drie vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk. De afdeling staat bekend om haar gastvrijheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Samen met jouw nieuwe collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie en ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van onze medewerkers. 

Collega Ingrid Lenting vertelt over haar ervaringen in deze functie: “Als telefoniste en receptioniste ben jij het visitekaartje van Lansigt. Natuurlijk wanneer een klant of relatie belt of op bezoek komt, maar ook door de correspondentie keurig te verzorgen.

Mijn werkdag begin ik door de agenda door te nemen. Ik zorg dat ik precies weet welk bezoek we zullen ontvangen en voor welke collega zij komen. Dit geeft de bezoekers een gastvrij en vertrouwd gevoel. Het is bij het voorbereiden van de dag belangrijk om meteen verder te denken. Is er een vergadering rond lunchtijd, dan bestel ik broodjes. Zo zijn we van absolute meerwaarde voor de directe teams, omdat wij hen alles uit handen nemen.

Het is belangrijk om prioriteiten te kunnen stellen, want niemand vindt het leuk om bijvoorbeeld lang aan de telefoon te wachten of correspondentie niet op tijd te ontvangen. Daarnaast zoeken we altijd een oplossing. Belt een klant en is de contactpersoon niet aanwezig? Dan vraag ik waar de klant voor belt en bedenk ik snel welke collega is er aanwezig die kan helpen.

Je werkt in een leuk team dat iets voor elkaar over heeft en voor elkaar klaar staat. Het leukste aan mijn werk is de afwisseling, het persoonlijke contact met klanten en de collega’s. En: er is altijd wat te doen!"

Wat ga je doen?

Als Secretarieel Medewerker ben je onze gastvrouw voor telefonie en ontvangst van bezoek voor collega’s. Je draagt ook zorg voor diverse administratieve werkzaamheden binnen het secretariaat om zo de accountants te ondersteunen. Het is van groot belang dat dit secuur en netjes gebeurt, zodat wij onze klanten van de beste dienstverlening kunnen voorzien. 

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan daarom uit: 

 • Als eerste verantwoordelijke het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon. Regelmatig komen er meerdere lijntjes binnen die je tegelijkertijd weet af te handelen; 
 • Het ontvangen van bezoekers en hen gastvrij onthalen; 
 • Het verzorgen van koffie e.d. tijdens besprekingen en het zorgdragen voor een representatieve ontvangstruimte en de spreekkamers; 
 • Samen met jouw collega’s verwerken van de in- en uitgaande correspondentie; 
 • Ondersteunen van het secretariaat met diverse administratieve werkzaamheden; 
 • De dagelijkse post digitaal verwerken; 
 • Het op orde houden van ons CRM-systeem. 

Wat breng je mee?

 • Een energieke uitstraling in combinatie met een zelfstandige werkhouding; 
 • Een professioneel kritische blik gecombineerd met een nauwkeurige werkstijl; 
 • Een klantvriendelijke en servicegerichte instelling; 
 • De vaardigheid om goed te kunnen schakelen in een hectische omgeving en jezelf af te afsluiten van de drukte; 
 • Een uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in spraak als in schrift; 
 • Een gedegen kennis van en ervaring met Microsoft Office; 
 • MBO 4 of havo werk- en denkniveau; 
 • Bij voorkeur beschikbaarheid op vrijdag.

Wat maakt het de moeite waard?

Wie bij Lansigt werkt, heeft passie voor het vak. Dat werkt aanstekelijk – zéker omdat je daardoor voortdurend omringd wordt door andere gedreven en enthousiaste collega’s. Als Secretarieel Medewerker krijg je van ons alle ruimte om je kansen te pakken. Lukt het je even niet alleen? Dan staat er altijd wel een gemotiveerde collega voor je klaar om je te helpen. Bovendien krijg je binnen het energieke en ervaren team waar je in terecht komt, veel vrijheid om je eigen pad te volgen.  

Verder bieden we je als Secretarieel Medewerker: 

 • Vakkundige begeleiding van je collega’s; 
 • Een toegankelijke en uitdagende werksfeer in een hecht team; 
 • Onbeperkt toegang tot OpenUp, ter ondersteuning van jouw mentale welzijn;
 • Een laptop van de zaak; 
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken bijna 200 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé. 
 
Klinkt als een avontuur? Dat is het ook. Het is hard werken, maar met de juiste instelling en ambitie, moet dat voor jou geen probleem zijn. Wij zorgen er in elk geval voor dat jij, als onze nieuwe Secretarieel Medewerker, met veel plezier naar je werk gaat!

Word jij onze nieuwe collega?

Bij serieuze interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Medewerker