Senior Medewerker Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Het CAOP voert veel initiatieven en projecten uit die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in diverse sectoren. CAOP voert naast de eigen financiële administratie ook de administratie van een groot aantal opdrachtgevers uit. Om dit goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een Senior Medewerker Financiële Administratie. Ben je het gewend om meerdere administraties tegelijk uit te voeren en vind je het leuk om deze opdrachtgevers in teams te bedienen? Solliciteer dan en wees welkom in ons team!

Het CAOP is opzoek naar een

Senior Medewerker Financiële Administratie

32-38 uur

Het CAOP voert veel initiatieven en projecten uit die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in diverse sectoren. CAOP voert naast de eigen financiële administratie ook de administratie van een groot aantal opdrachtgevers uit. Om dit goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een Senior Medewerker Financiële Administratie. Ben je het gewend om meerdere administraties tegelijk uit te voeren en vind je het leuk om deze opdrachtgevers in teams te bedienen? Solliciteer dan en wees welkom in ons team!

Wat ga je doen?
De afdeling Finance & Control bestaat uit 17 enthousiaste collega’s die samen de financiële administratie van 30 non-profitorganisaties verzorgen. Deze organisaties zijn vaak stichtingen die een relatie hebben met de doelstellingen van het CAOP.

Om onze opdrachtgevers te bedienen hebben wij de afdeling in diverse teams ingericht. Je neemt als senior medewerker deel in meerdere teams. Samen met de financiële medewerkers en (assistent) controllers ben je verantwoordelijk voor het van ‘a tot z’ regelen van de verschillende boekhoudingen.

Als senior werk je aan het voorbereiden van jaarrekeningen en begrotingen. Ook het boeken van uiteenlopende financiële gegevens, het opstellen van facturen en het beheer van de tijd- en projectregistratie, behoort bij je activiteiten. Je creëert tussentijdse overzichten, projectrapportages en stelt heldere analyses op. 

Daarnaast ben je scherp op het volgen van de juiste procedures en durf je collega’s hierop te attenderen indien dit niet gebeurd. Als senior medewerker ben je de contactpersoon van onze projectleiders, de bank en accountants.

Het betreft een hands-on functie waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. Uiteraard is het van belang dat je ook meewerkt aan het verbeteren van onze processen. We stellen het dan ook op prijs als je hierin proactief opereert.

Wat neem jij mee?

  • Mbo+ werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kennis en ervaring met het voeren van financiële administraties voor meerdere opdrachtgevers.
  • Kennis van Exact Globe is een pre.
  • Analytisch vermogen, sociale vaardigheden en stressbestendigheid.
  • Zelfstandigheid en je kan projectmatig in teamverband werken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en initiatiefrijk zijn trefwoorden die bij je passen.

Wie zijn wij?
Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg en het onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, programma- en projectmanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.456,- (schaal 09 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Paul van den Berg, hoofd afdeling Finance & Control, via 06 - 5169 4876. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, via 070 – 3765 959.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je cv via onze sollicitatiepagina. Wij nemen daarna snel contact met je op. Voor onze opdrachtgevers is een verleden van onbesproken gedrag van essentieel belang. Een integriteitsscreening maakt dan ook onderdeel uit van de procedure.

Het CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financial Controller, Non-profit organisaties