Controller

Controller
Locatie innogy - NL, Den Bosch

Jij zit boordevol energie en bent toe aan een tweede stap in je finance carrière. Natuurlijk wil je die zetten in een omgeving waarin ruimte is voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Help us shape the energy transition. Stap 1: jouw sollicitatie op deze vacature van Controller in Den Bosch.

Jij maakt het mogelijk
In een omgeving die steeds duurzamer wordt en waar gas en elektra steeds minder een bron van inkomsten vormen, houd jij als Controller de forecasts en actuals binnen de consumententak van Essent en energiedirect.nl nauwlettend in de gaten. Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Controller je rol als het gaat om:

 • Het maken van diverse (ad hoc) analyses om huidige en toekomstige processen en winstgevendheid te verbeteren
 • Het bespreken van forecasts, estimates en actuals om business units te ondersteunen bij het nemen van beslissingen op korte, middellange en lange termijn.
 • Het coördineren van de forecasts, midterm predictions (MTP) en LE-cycli
 • Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor en monitoren van KPI’s
 • Uitvoeren van benchmarks


Hier gebeurt het
Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Je versterkt binnen Controlling & Risk het team Controlling Consumer NL. De 6 collega’s van dit team bundelen hun krachten om de winstgevendheid van de consumentenmerken Essent en energiedirect.nl te kunnen garanderen. In jouw rol rapporteer je aan de Manager Controlling Consumer NL.

Benieuwd wat dit team kenmerkt? Volgens Manager Michel de Vries heerst binnen het team het work hard play hard principe.

Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:

 • Afgeronde Master richting Bedrijfseconomie, Economie of soortgelijk
 • Circa 2 tot 4 jaar relevante werkervaring
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels en met diverse stakeholders.


Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo ben je een resultaatgerichte, proactieve en ambitieuze Controller en heb je de ambitie om jouw vaardigheden verder tot ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding tot RC.

Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar.

Voor jou, van innogy
Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):

 • Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.692 en €4.608 , precies afgestemd op jouw niveau
 • Een eindejaarsuitkering van 4,5% en een levensloopbijdrage van 1,8%
 • 28 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
 • Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
 • Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt.Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding


En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Ben jij hem/haar? De Controller die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via de 'Solliciteer' button.

Zie je de vacature niet meer op www.careersatinnogy.nl, jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

Trefwoorden: Vacature, Den Bosch, Fulltime, Finance, Bedrijfseconoom.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Energie, Controlling, Controller, Noord-Brabant