Financieel Administratief Medewerker

Ben jij klaar voor een uitdagende, financieel administratieve functie en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Voel jij je als een vis in het water in een internationale food omgeving waar de dynamiek hoog is? Lees dan snel verder!

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Fulltime (40 uur) │ Werkendam │ MBO+

We zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega die met zijn/haar specialisme de professionaliteit van Bresc verder gaat verhogen.

Wat zijn je taken?
Op onze Finance afdeling is geen dag hetzelfde en er is altijd genoeg te doen. Dit gaan wij onder meer van je vragen:

  • Controleren en administratieve verwerking van inkomende facturen, veelal digitaal.
  • Key user van de Scansys software (factuur scanning) en verantwoordelijk voor verdere digitalisering van de factuurflow.
  • Voorbereiden van BTW aangiftes.
  • Controleren en analyseren van de voorraadadministratie en goederenbeweging, alsmede het maken van voorraadrapportages.
  • Controleren en analyseren van grootboekrekeningen.
  • Beheer en administratie van de bedrijfsverzekeringen.
  • Ondersteuning bieden bij de maandafsluiting en rapportages aan de moederorganisatie (Zwitserland).
  • Samenstellen van het dossier ten behoeve van de accountantscontrole.

Jij rapporteert aan de Finance & ICT manager. De afdeling bestaat uit 5 collega's.

Waar ga je werken?
Bresc is al meer dan 30 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie en ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten zitten in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Wij vinden 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ervaren financieel administratief medewerk(st)er met meerjarige werkervaring (3+). Je beschikt over ten minste MBO+ werk- en denkniveau. Je beschikt over analytische eigenschappen en werkt zeer nauwkeurig. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een kritisch denkvermogen, je communiceert helder en werkt klantgericht

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende en dynamische functie in een succesvolle en internationale omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de verdere groei van de onderneming. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en een prima set arbeidsvoorwaarden (26 vakantiedagen, pensioenverzekering, WGIA hiaat en – excedent verzekering, reiskostenvergoeding van 21 cent per km, fietsregeling, aanvulling tot 100% bij ouderschaps- en partnerverlof, enz.) Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen, zoals maandelijks gebak voor de verjaardagen, kwartaalbijeenkomsten met een borrel en hapjes, 2 keer per jaar een feest en cadeaubonnen of een kadootje als we een record hebben of iets anders te vieren hebben.

Reageren?
We zien je motivatie met CV graag per e-mail tegemoet, t.a.v. a.wap@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar Angelique Wap: 0183 200 070.

Bekijk de vacature ook op onze werken-bij site.

Voor meer informatie over Bresc kijk je op: www.bresc.com.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Medewerker Financiële Administratie, Assistent Financieel Manager, Voorraadadministratie, Grootboek, Bedrijfsverzekering, Food


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Noord-Brabant, Financieel Medewerker