Hoofd Financiële Administratie

De financiële administratie helemaal naar eigen wens inrichten. Dát kan jij als hoofd financiële administratie bij Bel Impex. Sterker nog dat gá jij doen als collega in ons familiebedrijf. Van debiteuren tot crediteuren, alles wordt dankzij jouw punctualiteit op tijd geregeld.
 

Hoofd Financiële Administratie


Let’s go!
Loonadministratie, crediteuren- en debiteuren administratie, BTW aangifte en facturatie. Al onze (financiële) administratie valt onder jou. Als wij zeggen ‘je runt je eigen winkel’ dan bedoelen we dit ook. Dat maakt dat jij het overzicht hebt of er bijvoorbeeld facturen betaald moeten worden. Is dit het geval? Dan trek jij je sales collega even aan de mouw om te overleggen wie contact legt met de klant. Is er een vraag van de manager over een credit factuur? Jij hebt je antwoord klaar. Jij doet wat jij het beste kan en trekt de financiële administratie naar je toe. Daarbij pak je ook de:

 • voorraad op kantoor mee. Zorg je dat deze kloppend blijft en bestel je bij als dit nodig is.
 • weekafsluitingen van de afdeling sales op.
 • boodschappen op. Lekker lunchen staat tenslotte ook bij jou hoog op het lijstje.


Bij Bel Impex doppen wij met elkaar onze boontjes
Internationaal bekend en alle voordelen van een kleinschalig bedrijf. Die combinatie hebben wij bij Bel Impex. Kleinschalig en met het familiegevoel. Jazeker. Zijn we dan al gestopt met groeien? Nee, zeker niet. Jij houdt je nu als enige met de administratie bezig en je krijgt er twee collega’s bij, die jij gaat begeleiden.

Bij Bel Impex importeren en verhandelen we internationaal exotische groenten en fruit. Ons team regelt dit allemaal vanuit ons kantoor in Nootdorp. Waar we allemaal dicht bij elkaar staan en afhankelijk zijn van elkaars expertise. Samenwerken is dan ook noodzakelijk en doen we graag en goed. Wij opereren naar ons motto : “Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen.”

Van ons krijg jij

 • een salaris dat jij waard bent op basis van jouw kennis en kunde.
 • een fulltime werkweek.
 • werktijden van 7:00 - 15:00. Ja, de groente en fruit wereld is er één voor vroege vogels.
 • 25 vakantiedagen.
 • pensioen bij PGB.
 • 8% vakantietoeslag.
 • de kans om je eigen afdeling vorm te geven met in de toekomst meewerkend administratie personeel.


*Bovenstaande arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een 36-urige werkweek.

Zo kennen we jou
Door jouw oog op detail, nauwkeurigheid en behoefte aan structuur zie jij werk. Je ziet iets wat niet helemaal in jouw functieprofiel past en je handen jeuken om het op te pakken. Gewoon doen, want met deze mentaliteit ga jij je bij ons thuis voelen want dit is precies hoe wij allemaal werken. Schouders eronder en samen gaan voor het beste resultaat. En heb je een idee hoe het efficiënter of effectiever kan? Deel deze dan want alleen zo komen we verder.

Jij hebt

 • een relevante opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfsadministratie, boekhoudkunde, accountancy.
 • minimaal 5 jaar werkervaring als financieel administratief medewerker, crediteuren en debiteuren administratie medewerker of boekhouder.


Ben jij er klaar voor?
Ja? Dan wordt het tijd voor een overstap naar ons. Reageer snel en stuur je cv en motivatiebrief via ons Online Sollicitatieformulier. We houden van korte lijnen dus ook in ons sollicitatieproces. Dit betekent dat je binnen 3 weken een antwoord krijgt op je sollicitatie. En samenwerking is belangrijk, daarom zal in de selectieprocedure ook ruimte zijn om met de twee collega’s van de administratie te spreken. Heb je nog vragen over de functie, over ons of iets anders bel dan met Martin van Lier op 06 - 10 55 42 15. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Groothandel/Detailhandel, Financial Controller, Financieel Manager