Medewerker Financiën

Ben jij een financieel talent, dat graag klanten en collega’s helpt én ervaring heeft met de financiële administratie?

 

Leystromen is op zoek naar een

 

Medewerker Financiën

24-28 uur per week

 

Leystromen

Leystromen is een woningcorporatie: we bieden een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. Daarom beheren we ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

 

We zijn actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken.

 

Onze organisatie zit volop in een veranderingsproces. Collega’s spelen daarbij een belangrijke rol.

 

We werken effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Dat doen we in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams.  Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met ongeveer 130 enthousiaste collega’s.

 

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het team Financiën, dat uit 7 personen bestaat. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie, zoals de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je controleert en registreert facturen, stelt de betaaladvieslijst op en verricht betalingen. Andere werkzaamheden zijn onder meer huuraanpassingen, herinneringen oppakken van leveranciers, aanmaken van facturen voor huurders en realiseren van de prolongatie.

 

Wat verwachten wij van je?

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding richting financiële administratie en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. En verder:

  • Je beschikt over kennis van boekhoudkunde en boekhoudkundige processen.
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt.
  • Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf goed inleven in de klant.
  • Je bent flexibel en kunt elke dag makkelijk schakelen tussen crediteuren- en debiteurenadministratie.
  • Je bent proactief en werkt graag in teamverband.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Tijdens afwezigheid of vakantie van je collega’s ben je flexibel inzetbaar.

 

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

 

Wat bieden wij?

Zo’n 130 enthousiaste collega’s die samen met jou en maatschappelijke partners dagelijks bijdragen aan het woongenot van onze klanten.

  • Een informele werksfeer met een goede balans tussen werk en privé.
  • Inschaling volgens de CAO Woondiensten in schaal F (van € 2.684,- tot € 3.438,– op basis van een 36-urige werkweek).
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij 2/3 deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen.
  • Een jaarcontract dat bij wederzijds enthousiasme wordt omgezet in een vast contract.

 

Wij maken graag kennis!

Wil jij dat ook? Laat dan uiterlijk 12 maart je CV met motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina. We kijken er al naar uit!

 

Wil je meer weten?

Stel je vragen gerust aan Ursula Klerx, Senior Financial Controller, te bereiken via 088-031 34 41 of per e-mail: ursula.klerx@leystromen.nl.

 

Een Belbin-teamrollentest, VOG verklaring en referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker