Senior Salarisadministrateur

Wij zijn DSG

Werken met onze handen. Werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek. Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. De beste werkgever in de branche willen we zijn door vol te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Beste werkgever is bij ons zo gedefinieerd:

“Als je werkzame leven voorbij is en je kijkt terug op je loopbaan, dan willen we dat de tijd bij DSG de beste tijd is uit je werkzame leven.”


Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Broeinest, Qoqon en Bouwmaat bedienen we verschillende klanten met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Je komt werken bij een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf.

Dit betekent werken bij de serviceafdelingen

DSG kent diverse serviceafdelingen ter ondersteuning van de formules en de directie. Dit zijn Fulfilment, Medewerker & Organisatie (M&O), IT, Financiën en Vastgoed. Deze serviceafdelingen werken samen met de formules om de ambitie van morgen te realiseren. Zo kunnen de vestigingen focussen op waar ze goed in zijn.

Kern van de functie

M&O staat voor medewerker en organisatie. Wij geloven dat je een goede fit moet zien te realiseren tussen de medewerkers en de organisatie als geheel. Hier werken we constant aan, want samen kunnen we bouwen aan beter. De afdeling M&O Support is het hart van het M&O team en behartigt de belangen van de medewerkers, managers en de directie. Om dit nog beter te kunnen doen, zoeken we voor ons enthousiast team een nieuwe collega op de salarisadministratie! Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een professionele organisatie. Voor jou kent de salarisadministratie geen geheimen . Je vindt het vanzelfsprekend om de spreekwoordelijke kar te trekken en jouw kennis te delen met je collega`s. Wij hechten veel waarde aan slimmer werken, jouw scherpe kijk op processen en de drive om deze te verbeteren is voor ons waardevol.

Zo ziet een werkdag eruit

Je opent jouw laptop en start je dag met het beantwoorden van vragen die open staan in de mail. Ze kunnen gaan over de salarisverwerking, cao’s en arbeidsrecht, loonbelasting en sociale wetgeving. Elke dag is anders! Later op de dag zorg je voor het up to date houden van de M&O systemen. Je werkt met Youforce van Visma YouServe en Softbrick voor de medewerkersplanning. Samen met jouw collega voer je de volledige salarisadministratie. Je krijgt tussendoor een telefoontje van jouw HR collega die jouw kennis en specialisme nodig heeft over het aankomende pensioen van een collega. Jij kunt de collega in geur en kleur van de juiste informatie voorzien! Aan het eind van de dag check je het personeelssysteem waarin je een aantal functionele beheerstaken uitvoert. De volgende dag heb je samen met jouw collega een afspraak over het digitaliseren van de payroll processen. Je hebt gisteren namelijk een mooie verbeterkans gezien. Je overlegt met jouw collega’s en geeft je de verbeterkans vorm.

 

“Ik heb een belangrijk doel, dat is om de salarisadministratie juist en op tijd te voeren.” – Marco van Hasselaar Salarisadministrateur

Dit zit er voor jou in

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Naast minimaal 25 vakantiedagen ook nog 12 atv dagen
  • Degelijk pensioen en aantrekkelijke collectieve verzekeringen
  • Personeelspas waarmee je korting krijgt in onze vestigingen
  • Aandelenopties
 • uitstekende persoonsgebonden ontwikkelingsmogelijkheden via onze Academy zoals het volgen van trainingen en opleidingen;
 • vakgerichte opleidingsprogramma’s, zoals DSG traineeship en talentenprogramma;
  • Per formule kennen wij één- of tweejarige opleidingsmodules
 • sociale betrokkenheid: wij organiseren bouwreizen met Habitat for Humanity;
 • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen, zoals een laptop en een telefoon;
 • kenmerkend voor ons als familiebedrijf is oog willen hebben voor elkaar;
 • goed balans tussen werk en privé en je kunt deels thuiswerken.

Jij wil deze baan omdat...

 • Je blij wordt van een foutloze salarisadministratie en je het leuk vindt om mee te denken over procesverbeteringen;
 • je minimaal 3 jaar ervaring hebt als Salarisadministrateur en een vakdiploma PDL bezit;
 • Visma-YouServe en/of Afas heeft weinig geheimen voor je. Ook Excel beheers je goed.

Bouw mee aan de ontwikkeling van jezelf en dat van DSG

Eenmaal binnen bij ons is het goed vertoeven. Medewerkers blijven graag bij ons werken. Wil je dat ook? Dan waarderen we het als je reageert!

Wil je direct meer weten? Stuur dan een appje, bel of mail naar Hermalina Tupamahu 06-83496925 / htupamahu@dsgdiensten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn voorzien.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Utrecht, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Financieel Medewerker