Controller

Heb jij het in je om samen met je team de rol van financieel geweten binnen een internationale wereldspeler in te vullen én de sparringpartner van de directie te zijn?

 

 

Christiaens Group is voor haar vestiging te Horst op zoek naar een

 

 

Controller


De functie
Als controller ben je verantwoordelijk voor het vastleggen, toetsen en analyseren van financiële en bedrijfseconomische informatie om hiermee vorm te geven aan het financieel economische en administratieve beleid van de organisatie.
Je zorgt ervoor dat de financiële middelen in de organisatie optimaal, verantwoord en transparant beheerd worden, volgens de gangbare accountability standaarden en gedragscodes en dat de administratieve organisatie en interne controle efficiënt en zorgvuldig ingevuld en nageleefd worden.
De controller rapporteert periodiek aan de holding directie over het beheer van de aan de organisatie ter beschikking gestelde middelen.

Taken en werkzaamheden:

 • Opstellen en verzorgen van rapportages, financiële cijfers en begrotingen
 • Jaarafsluiting en accountantscontrole
 • Banken en betalingen
 • Belastingzaken en aangiften.


Dit houdt in, de ontwikkeling van, uitvoering geven aan en controle houden op financieel administratieve processen:

 • Opstellen van rapportages en financiële (maand) cijfers op groepsniveau en voor de diverse (buitenlandse, o.a. China) BV’s
 • Het voeren en controleren van financiële administraties, tevens onderlinge debiteuren en crediteuren verhoudingen evenals rekening courant verhoudingen beheren
 • Aansturen van de financiële administratie in China
 • Opstellen van (jaarlijkse) begrotingen
 • Verzorgen van de jaarafsluiting en geconsolideerde jaarrekening
 • Voorbereiden van de deponeringsstukken op groepsniveau en deelnemingen
 • Voorbereiden van de aangiftes
 • Contacten met externe accountant voor de interim controle, balanscontrole en dossiervorming t.b.v. de controle; banken en belastingdienst
 • Bijhouden van het contractenregister
 • Dagelijks cashmanagement
 • Verzorgen van (internationale) betalingen
 • Maandelijkse controle en review van crediteurenbetalingen, betalingsbatches en salarisverwerking
 • Bijhouden en opstellen van urenoverzichten (wekelijks)
 • Het verzorgen van de maandelijkse aangifte omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting.


Wat wij vragen
Wij zoeken een ervaren financial die beschikt over minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding in een financieel economische richting (bijvoorbeeld Accountancy/Bedrijfseconomie). Je hebt goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een oplossingsgerichte proactieve en flexibele werkhouding. Je bent analytisch, kritisch, werkt nauwgezet en vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en jezelf te ontwikkelen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, bij voorkeur ook de Duitse taal. Ervaring bij een internationale projectorganisatie en met een leidinggevende functie, affiniteit met de agrarische sector en een familiebedrijf is een pré.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan bij een snel groeiende organisatie.
In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten een wereldspeler en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever binnen de agro en food branche. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (functiegroep 12 t/m 14, CAO Metaal en Techniek). Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Het gaat om een full time (40 uur) dienstverband. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) met mogelijke voortzetting tot een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met hem opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Finance, Financieel, Controlling, Controller Limburg, Financiële, Accountancy, Bedrijfseconomie, Financiële Administratie, Controller, HBO, WO, Bedrijfseconomie, Jaarrekening, Rapportages, Aangiftes, Betalingen, Bank, Belastingdienst, Consolidatie, Accountant, Controle, Jaarafsluiting, Begrotingen

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Financial Controller, Limburg