Financieel Specialist subsidies

FINANCIEEL SPECIALIST SUBSIDIES
32-36 uur │ HBO│ max. € 4.671,- (schaal 10) afhankelijk van welke ervaring je hebt.

Aanleiding van de functie Voor ons team van financieel specialisten zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons helpt bij een goede verantwoording van de inkomende subsidies. De afgelopen jaren zien wij een stijgende lijn in de hoeveelheid inkomende subsidies. Hierdoor is het, los van het verantwoorden van de subsidies zelf, ook van belang om goed te blijven kijken naar ons eigen interne proces. Het afgelopen jaar is deze portefeuille ingevuld door een externe collega. Na het afronden van de jaarrekening is het echter tijd om het stokje over te dragen aan een vaste collega die ons verder helpt om grip te houden op de inkomende subsidies.

WIJ bieden een baan in een fijn en collegiaal team waarin je samen met de andere collega’s meehelpt om in control te zijn en te blijven. Als financieel specialist voor de inkomende subsidies heb je een belangrijke rol in het op een juiste manier verantwoorden van zowel de specifieke uitkeringen vanuit de Rijksoverheid als subsidies die verkregen worden vanuit onder andere de Provincie. Daarnaast bieden is er ook een mooie kans om bij te dragen aan het verder aanscherpen van ons interne proces, zodat we de toenemende stroom aan inkomende subsidies kunnen blijven beheersen.

JIJ bent in staat om een effectieve bijdrage te leveren aan de huidige en toekomstige (financiële) praktijk van de organisatie. Hiertoe ben je instaat omdat je aantoonbare ervaring hebt uit eerdere vergelijkbare functies, maar wellicht denk jij deze bijdrage ook te kunnen leveren terwijl je minder gerichte werkervaring hebt. Wat ons betreft is dat op voorhand geen obstakel en zijn wij vooral benieuwd hoe jij verwacht van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

ONS TEAM bestaat uit financieel adviseurs en financieel specialisten. Deze rol valt onder de financieel specialisten, die de regie voeren op de P&C producten en de financiële spelregels uitvoeren en bewaken op bijvoorbeeld het gebied van subsidies, betalingsverkeer en/of IV3. Wij zitten met het team van ongeveer 20 specialisten in het Tweelinghuis, in de Tweelingstraat in Leiden. Tevens kan je gedeeltelijk ook thuis werken.

ONS AANBOD
Een werkweek van 32 tot 36 uur met een salaris, afhankelijk van je ervaring voor maximaal €4.671,- bruto (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Verder hebben we voor jou:

  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Een informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05% komt boven op je salaris;
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm;
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof en zorgverlof.

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan bij een mogelijke match graag in gesprek. Op basis van jouw individuele reactie, bepalen we of we je uitnodigen. Deze vacature staat langere tijd uit, we checken regelmatig de reacties. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer, recruiter, via 06 5275 7940. Heb je vragen over de inhoudelijke vacature? Neem dan contact op met Marco Roobol, Teammanager Financieel Advies en Specialisme via 06 3153 7455.

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!
We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.|
WIE BEN JIJ?

Bekijk de vacature ook op
Werken in de Leidse Regio.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Adviseur, Financieel Specialist Leiden, Finance, P&C, Planning & Control, Subsidie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Consultancy, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker