Adviseur familiebedrijven

Ben jij dé adviseur voor familiebedrijven? Dan zoeken we jou!

DIT GA JIJ DOEN

Als Adviseur Familiebedrijven ben je de adviseur van onze cliënten actief als familiebedrijf. Je begeleidt deze families en hun ondernemingen met de reguliere zaken maar ook met zaken als opvolging en bedrijfsoverdracht. Je vervult een belangrijke rol in dit proces en je werkt nauw samen met een vast team aan experts om de cliënt van het juiste advies te voorzien. Zelf ben je de spin in het web en vind je het leuk om te werken voor familiebedrijven en de dynamiek die daarbij hoort.

Je beschikt als Adviseur Familiebedrijven over een relevante fiscale achtergrond en je hebt ervaring op het gebied van familiebedrijven en de advisering daarvan. Misschien heeft jouw familie wel een familiebedrijf waardoor je de dynamiek goed begrijpt. Verder ben je in staat om de cliënt te ondersteunen bij het opstellen van een toekomstbestendige strategie. Tenslotte zit je vaak met de familie zelf aan tafel.

DIT BEN JIJ

Je bent een stevige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw teamgeest en communicatieve vaardigheden mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Adviseur Familiebedrijven herken je jezelf in het volgende profiel:

•          Afgeronde fiscale opleiding op universitair niveau;

•          Minimaal 5 jaar werkervaring met een afgeronde beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);

•          Cliëntgericht en stressbestendig;

•          Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;

•          Relevante werkervaring in een generale adviespraktijk is een must;

•          Je herkent jezelf in onze waarden: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ

RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel staan en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitstekende en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

•          Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

•          Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

•          Een goede pensioenregeling

•          Mogelijkheden tot (gedeeltelijk) thuiswerken


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000, Belastingadviseur, Zakelijke dienstverlening