Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker
Uden, 32-36 uur per week

Een functie met veel zelfstandigheid bij een unieke, sociale organisatie: wij zorgen ervoor dat mensen weer kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Als financieel-administratief medewerker bij IBN maak je de boekhouding voor al onze bedrijfsonderdelen op orde. Extra interessant: je kunt de baan hybride uitvoeren. Bij ons op kantoor in Uden of vanaf je thuiswerkplek.

Dit ga je doen als financieel-administratief medewerker
Wij bieden als sociale onderneming kansen aan iedereen. Via onze eigen werkbedrijven én in opdracht van bedrijven in de regio en voor verschillende gemeenten. Omdat we met zoveel soorten partijen samenwerken, is jouw werk nooit saai. Jij zorgt ervoor dat onze crediteurenadministratie helemaal op orde is. We kopen onder andere in voor onze eigen kwekerij, ons facilitair bedrijf en ons productiebedrijf. Van schoonmaakmiddelen tot hoveniersgereedschap, en van leaseauto’s tot IT-voorzieningen. In totaal gaat het om ongeveer 25.000 inkoopfacturen per jaar. Dankzij jou en je collega’s worden de facturen goedgekeurd en correct en tijdig ingeboekt.

Verder beheer je een aantal sub-administraties en voer je werkzaamheden uit voor periodeafsluitingen. Voor onze leveranciers ben jij hét aanspreekpunt bij vragen over openstaande facturen. Zijn er knelpunten of onduidelijkheden, dan denk je mee over oplossingen en verbeteringen. Ook intern. Het kan dan gaan om een financieel proces dat beter kan. Of je hebt contact met een collega over een factuur van een leverancier die te lang in de autorisatieflow zit. Tot slot neem je af en toe deel aan projecten, bijvoorbeeld over de implementatie van nieuwe software waarmee je gaat werken.

Dit krijg je van ons als financieel-administratief medewerker

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.193,- en € 3.018,- (salarispeil 01-04-2022) op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, met alle benodigdheden voor een optimale thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop.
 • 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Jaarlijks minimaal 23 vakantiedagen op basis van fulltime.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer via korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en gratis fruit op je werkplek.


Jouw team
Het team Financiële Administratie is onderdeel van het dienstencentrum van IBN. Samen zorgen we ervoor dat de crediteurenadministratie op orde is. En we onderhouden het contact met interne klanten en leveranciers over financiële zaken. Je werkt samen met zes financieel-administratief medewerkers. Ervaren collega’s die voor elkaar klaar staan en werk van elkaar overnemen als dat nodig is. Je krijgt de ruimte om je werk zelfstandig in te delen en prioriteiten te stellen. En om door te groeien naar een positie met meer verantwoordelijkheden.

Collega aan het woord
Angelique werkt als manager Financiële Administratie bij IBN.

“Veel bedrijven in de regio willen graag sociaal ondernemen en werken daarom samen met IBN. Met deskundige financiële dienstverlening leggen wij als team daarvoor een goede basis. Zo dragen we binnen onze organisatie samen bij aan de missie van IBN. Dat maakt werken bij dit bedrijf heel bijzonder. Gelukkig kan het bij IBN.”

Dit ben jij
Structuur kenmerkt jouw manier van werken. Zeker als het om routinematige klussen gaat. Daarom is het halen van deadlines voor jou geen probleem. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en durft hulp te vragen van een ervaren collega. Andersom sta jij voor je teamgenoten klaar om hen bij werkzaamheden te ondersteunen. Je communiceert open en helder, neemt graag het initiatief en kunt standvastig het gesprek aangaan met klanten. En veranderingen? Die ga jij niet uit de weg. Jij krijgt je collega’s hier zelfs in mee.

Verder heb je:

 • Een mbo 4-diploma in een financieel-administratieve richting en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van bedrijfsprocessen en automatiseringssystemen.
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met verbetersystematieken.


IBN: met werk meer mens
Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. We leiden mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.

Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers: www.ibn.nl/werkzoekende/collegas-aan-het-woord.

Word jij onze nieuwe financieel-administratieve medewerker?
Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton. Zolang deze vacature online staat is er gelegenheid om te reageren. We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

Vragen?
Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angelique Hekker, manager Financiële Administratie, via 0413 - 28 20 66 of ahekker@ibn.nl.

Goed om te weten
Je krijgt de kans om hybride te werken: zowel vanuit huis als op onze locatie aan de Hockeyweg 5, 5405 NC in Uden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Dienstverlening algemeen, Financiele Administratie, Gelderland, Noord-Brabant, Financieel Medewerker