Financieel Administratief Medewerker

AM match is op zoek naar een

Financieel Administratief Medewerker

Amstelveen/Hoofddorp │ 24-28 uur │ MBO│ max. € 3.301,- per maand (o.b.v. 36 uur)

Als financieel administratief medewerker/ boekhoudkundig medewerker ben je gek op cijfers en datasystemen. Je werkt gestructureerd en nauwgezetheid zit in je genen. Een medewerker van AM match herken je onder andere aan zijn ondernemerschap en resultaatgerichtheid en daar herkennen wij jou straks ook aan!

Wat je doet

 • Het verrichten van de financiële administratie (bijvoorbeeld debiteuren, aanmaningen en contacten met incassobureau, BTW aangifte, grootboekcontroles) dusdanig dat we voldoen aan wettelijke- en bedrijfsvoorschriften.
 • Het verzorgen van de maandelijkse financiële afrekeningen en rapportages van subsidies en loonkosten.
 • Je levert jouw bijdrage aan financiële rapportages en jaarstukken.
 • Werkzaamheden van interne controle voor accountant, keurmerken en maandelijkse rapportages en jaarrekening.
 • Vraagbaak voor collega’s op gebied van ICT applicaties (samen met collega’s), het inrichten en onderhouden van applicaties. Signaleren en adviseren van verbeteringen op processen of applicaties.
 • Complexe vraagstukken worden extern opgepakt en/of opgelost.
 • Je werkt in team bedrijfsburo. Als je hulp nodig hebt bij jouw werkzaamheden werk je samen met de senior collega, medewerker PFC of andere collega’s in het team.


Wie je bent
Jij bent in staat om te balanceren tussen formele processen en de flexibiliteit die de organisatie nodig heeft. Je bent doortastend en vriendelijk, maar ook vasthoudend waar het gaat om bijvoorbeeld debiteurenbeheer. Je bent in staat om financiële en ICT afwijkingen bloot te leggen en in samenwerking met je collega’s op te lossen. Door jouw inbreng worden we iedere dag nog beter en efficiënter. Je bent flexibel in je handelen met behoud van je authenticiteit en je verantwoordelijkheid. Wij zijn blij dat jij een onafhankelijk denker bent die succesvol een eigen takenpakket uitvoert. Als het nodig is ondersteun of help je een collega uit team bedrijfsburo. Samenwerken is voor jou dan ook een vanzelfsprekendheid. Je bent flexibel in je werktijden; soms extra uren in drukke tijden en minder uren in rustige tijden. Anderzijds mag je van ons ook flexibiliteit verwachten qua werktijden en werklocaties. 

Jij hebt

 • MBO Financieel Administratief / MEAO Bedrijfsadministratie, PD aangevuld met MBA of gelijksoortige opleiding.
 • Ervaring op boekhoudkundig gebied
 • Gevoel voor ICT programma’s, en inzicht in datastructuren en processen.
 • Enige jaren relevante werkervaring
 • Van nature de eigenschap om in mogelijkheden te denken. 
 • Affiniteit met de participatiedoelgroep.


Wij bieden

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris tussen de € 2.255,- en € 3.301 bruto per maand (o.b.v. 36 uur en afhankelijk van ervaring).
 • Flexwerken, vanuit 3 locaties (Amstelveen, Hoofddorp en thuis).
 • Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% toeslag op het bruto salaris.
 • Pensioenopbouw bij ABP.
 • Opleidingsmogelijkheden in jouw vakgebied.


Wie wij zijn
Wij geloven dat betaald werk voor ieder mens goed is. Het maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken de samenleving mooier. Het biedt contacten, structuur en (financiële) zelfstandigheid en zorgt voor zelfwaardering. Daarom vinden wij dat ieder mens een baan verdient. Ook degenen die door hun anders-zijn niet zomaar in een functie of bedrijf passen. Wij zien deze mensen niet als bijstandsgerechtigden of uitkeringstrekkers. Wij zien ze als werkverdieners. Iedere dag komen wij ons bed uit om de werkverdieners in onze regio volledig te laten meedoen op de arbeidsmarkt.

Bij AM match werken we in teams met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Bij ons vind je doeners, netwerkers en mensen die denken in oplossingen. We motiveren elkaar om door te groeien en te doen waar we echt goed in zijn. Al je ambities kun je kwijt in deze platte organisatie. Het is daarom belangrijk dat je visie hebt op je uit toe voeren werkzaamheden en een goed gesprek met een collega niet uit de weg gaat. Ben jij ondernemend, resultaatgericht en goed in samenwerken? Dan pas je bij AM match!

Solliciteer direct
Enthousiast? Stuur je motivatie en cv voor 13 februari 2023 via onze sollicitatiepagina.

Heb je nog vragen? 
Neem dan contact op met Aad van Abswoude, manager bedrijfsvoering, telefoon 06-4335 6341 abswoude@ammatch.nl.

Voor meer informatie over AM match kijk je op www.ammatch.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Boekhoudkundig Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Debiteuren, Bedrijfsadministratie, MEAO, MBA, Boekhouding


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker