Medewerker financiële administratie

Onze financiële administratie loopt op rolletjes. Word jij ook zo enthousiast van het werken met cijfers? Als medewerker financiële administratie ga jij voor een optimale registratie en verwerking van financiële informatie, zodat onze boekhouding op orde blijft.

Wat je doet
Samen met je drie directe collega’s verzorg je onze crediteurenadministratie. We hebben bij Arcade graag alles tot in de puntjes geregeld en jij zet je met overgave in om boekingen te doen en daarmee alle inkomende en uitgaande geldstromen te beheren. Je krijgt de kans om je volledig op onze facturen te storten, zodat deze op de juiste manier en op tijd verwerkt worden. Datzelfde doe je ook met de bankmutaties. Klopt alles? Met jouw oog voor detail mis je niets. Ook voor het samenstellen van financiële rapportages en overzichten draai jij je hand niet om. Je houdt van afwisseling en zorgt samen met je collega’s dat de dagelijkse administratie goed verloopt. Daarnaast help je bij het tot stand komen van de afrekening service- en stookkosten, die we ieder jaar voor onze huurders opstellen. Zie je een kans om dingen slimmer te doen, laat van je horen, want we staan open voor je ideeën. Zo verbeteren we samen steeds onze manier van werken.

Wat je krijgt
Een hechte organisatie, waar je je snel thuis voelt. Een open sfeer en veel gezelligheid, dat beloven we je. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt. Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 2.831,- en € 3.438,- bruto per maand (schaal F gebaseerd op de cao Woondiensten).
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
  • Reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget.
  • Maar liefst 189,8 vakantie-uren als je fulltime werkt en natuurlijk 8% vakantiegeld.


Wat jij in huis hebt
Jij houdt van aanpakken; je gaat enthousiast en met 100% focus op je doel af. Je zoekt de samenwerking op, staat klaar voor anderen en zet je schouders eronder.

Ook heb je:

  • een mbo-diploma in financiële richting of al wat werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • zin om nieuwe dingen te leren, zoals onze systemen en manieren van werken;
  • aandacht voor de kleinste details en zorg je dat alles klopt en op elkaar aansluit.


Werken bij Arcade
Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in het Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Jouw afdeling financiën van 13 man/vrouw sterk biedt je een mooie plek waar je echt jezelf kan zijn. Je hoort met je drie directe collega’s tot het team van de financiële administratie. Je werkt nauw samen en vervangt elkaar als dat nodig is. In je werk heb je regelmatig contact met collega’s van andere teams, dus zo leer je snel iedereen kennen. Bij Arcade kun je rekenen op betrokkenheid, echte interesse en leuke activiteiten, die onze personeelsvereniging organiseert.

Reageer direct
Vul het sollicitatieformulier in op onze website. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie
Heb je nog vragen over onze functie? Bel gerust met Peter de Zoete (manager planning & control) of Saskia van Vliet (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet
Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doe je dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Crediteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Onroerend Goed, Financieel Medewerker, Den Haag