Afstudeer- of meewerkstage Fiscaal

Wil je naast jouw fiscale studie relevante werkervaring opdoen? Proeven hoe het er op een accountantskantoor aan toe gaat in een stage? Dan zit je bij Lansigt op de juiste plek! Tijdens je hbo-studie Finance, Tax and Avice of wo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie is het mogelijk om bij Lansigt werkervaring op te doen tijdens een stage. Wij zijn een middelgroot, professioneel accountantskantoor met een uitgebreide fiscale adviespraktijk en veel expertise in huis. Tijdens jouw stage kun je daarom al veel zien en horen over het vak en meemaken hoe het er in de praktijk uit ziet. Mogelijkheden genoeg om je kennis en kunde nu alvast uit te breiden dus!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een ervaren fiscaal team en gaat direct inhoudelijk aan de slag. Je wordt goed begeleid en doet écht werkervaring op. Tijdens je stage ondersteun je onze fiscalisten daarom met de volgende werkzaamheden:

  • Voorbereiden en opstellen van belastingaangiftes Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting, maar ook schenk- en erfbelasting, dividendbelasting;
  • Voorbereiden van bezwaarschriften en andere correspondentie;
  • Telefonisch contact met de belastingdienst en cliënten;
  • Uitwerken van aandachts- en adviespunten naar aanleiding van aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.

Wat breng je mee?

Heb jij een gezonde dosis lef, een kritische blik en ben je van nature nieuwsgierig? Werk jij nauwkeurig en ben jij altijd op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen? Ben je niet bang om initiatief te tonen en verantwoordelijkheden op je te nemen? Dan maken wij graag kennis met jou voor een avontuur bij Lansigt!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze hbo of wo student met een fiscale studie. Affiniteit met het vak en de drive om hierin verder te gaan, zijn een vereiste. Je hebt een nauwkeurige en kritische instelling. Daarnaast staan enthousiasme, pro activiteit en daadkracht bij ons hoog in het vaandel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van onze vestiging in Ridderkerk.

Wat maakt het de moeite waard?

Werk je bij Lansigt, dan heb je passie voor je vak (of in jouw geval: opleiding) en dat werkt aanstekelijk. Je kunt dan ook altijd bij je gedreven en enthousiaste collega’s terecht als je vragen hebt. Onze fiscale adviespraktijk bestaat uit Belastingadviseurs en Juridisch Adviseurs van verschillende niveaus. Binnen dit team heb je vaste begeleiders. Je werkt nauw met hen samen en bent volledig onderdeel van het team. Van jou verwachten we tijdens je stage een nieuwsgierige en leergierige houding. Zo sta je open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Je krijgt bij ons:

  • Gedegen begeleiding van vakspecialisten;
  • De kans om écht voor klanten te werken;
  • Stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding indien van toepassing;
  • Een open en prettige werksfeer.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken ruim 200 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk, studie en privé.

We verkennen met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten, en als Stagiair leren we je graag het vak. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Klinkt dat als het juiste avontuur voor jou? Dan zorgen wij ervoor dat jij, als onze nieuwe Stagiair, je gehele stageperiode met veel plezier naar je werk gaat!

Word jij onze nieuwe collega?

Bij serieuze interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, < 1 jaar, Parttime, HBO, Belasting, Student (stage), Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Medewerker