Financial controller

Het is je vast niet ontgaan: de wereldwijde vraag naar chips voor auto’s en elektronica. Bij Trymax in Nijmegen bouwen we hightech machines waarmee internationale klanten chips produceren. In deze snelgroeiende omgeving stuur jij als controller bij in onze financiële transacties. Het mooie is: je hebt contact met collega’s van tal van afdelingen. Van sales tot customersupport, van engineering tot productie en HR.

Wat ga je doen?
Je werkt mee aan de financiële voortgang van onze bedrijven in Nederland, Italië, China én Duitsland. Zo verzorg je de maandelijkse afsluiting van de financiële administratie en het consolidatieproces. Daarvoor doe je navraag bij collega’s van ál onze afdelingen en ben je voor hen een sparringpartner. Welke voortgang is er bijvoorbeeld al gemaakt op de productie van onze machines? Hoe gaat logistiek om met voorraadwijzigingen? En welke kosten kunnen de engineers kwalificeren als R&D-uitgaven?

Verder stel je de jaarrekening, btw-aangiften en statistiekrapportages voor het CBS op. Maar ook de rapportages voor het management, banken en aandeelhouders. Daarnaast ben je de key-user van ons splinternieuwe ERP-systeem en denk je mee over de inrichting hiervan. Kortom, een diversiteit aan werkzaamheden waarmee je van dichtbij ziet hoe onze machines worden gemaakt. En je staat er zeker niet alleen voor! Je komt terecht op de afdeling Finance. Hier zetten we met plezier en gezelligheid de schouders onder ons werk.

Jouw profiel
Jij staat te popelen om jouw expertise in de praktijk te brengen. Je pakt je taken zelfstandig op en zoekt voortdurend mogelijkheden om de financiële administratie en bedrijfsprocessen te verbeteren. Zie je dat iets niet loopt zoals het hoort? Dan onderneem jij actie en neem je collega’s van de betreffende afdeling hierin mee. Daarnaast ga je punctueel en accuraat te werk: voor jou moeten cijfers voor de volle honderd procent kloppen én verklaarbaar en helder zijn.

Verder heb je:

 • Een hbo-diploma in accountancy of bedrijfseconomie.
 • Minimaal drie jaar ervaring als (assistent-)controller of (assistent-)accountant.
 • Kennis van het jaarrekeningenrecht.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels: je hebt veel contact met collega’s van onze kantoren in Italië, China en Duitsland.


Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een afwisselende functie voor 32 tot 38 uur per week, waarin je volop kunt groeien en ontwikkelen. Bijvoorbeeld door nieuwe werkzaamheden op te pakken of plannen uit te werken voor procesverbetering. Je hoeft hier niet stil te staan! Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:

 • Een maandsalaris tussen de € 3.800,- en € 5.300,- gebaseerd op kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
 • Mogelijkheden om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
 • Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.


Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightechmachines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in Italië, China en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Meer over Trymax lees je op www.trymax-semiconductor.com/about-trymax.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Upload je cv en motivatie via het sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse, HR Officer, via 024 - 350 08 09 of stuur een e-mail naar hr@trymax-semiconductor.com.

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Corporate Finance, Industrie/Techniek, Gelderland, Financial Controller