(Aspirant) Partner Audit

Je hebt een verantwoordelijke baan. Zo ben jij degene die uiteindelijk de handtekening plaatst onder de verklaring over de jaarrekening. Als partner accountancy word je niet alleen beoordeeld op je vakinhoudelijke kwaliteiten. Je houdt ook rekening met je team, je klanten en de spelregels van de AFM. Ben jij de persoon die veel ballen tegelijk in de lucht houdt? En word je daar ook nog eens blij van? Dan ligt er bij Qconcepts een leuke toekomst als partner voor je in het verschiet. Klinkt goed? Lees dan verder.

Ben jij de (aspirant) partner audit die meehelpt het team te laten groeien?

Het leven bestaat niet alleen uit werken en veel geld verdienen. Daar ben je allang achter. Persoonlijke groei en ontwikkeling is minstens zo belangrijk. Haal jij dit uit je huidige werkkring? Kun jij je ideeën en opvattingen over het vak nog wel kwijt? Bij Qconcepts krijg je de mogelijkheid mee te helpen bouwen aan een groeiende organisatie. Door mensen de gelegenheid te geven hun talenten te ontdekken en zichzelf te zijn. Hier kun je naar hartenlust ondernemen. Op een andere manier en vanuit een andere filosofie dan je gewend bent, dat wel. Je bent eindverantwoordelijk voor de opdrachten en het totale klantenpakket. Omdat de portefeuilles kleiner zijn, heb je ook meer contact met de klant. Als partner bij Qconcepts sta je niet boven het team, je maakt er actief onderdeel van uit. Samen met je collega’s, veelal senioren met ambities, geef je het team en de organisatie verder vorm. En onze klanten een goed gevoel.

De bagage die jij meebrengt

Als echte netwerker weet je klanten aan je te binden. Met dezelfde gedrevenheid, deskundigheid en het enthousiasme waarmee jij klanten blij maakt, inspireer je ook je teamleden. Heb jij een uitgesproken visie op het vak accountancy? Dat is mooi, want daar zitten we op te wachten. Als je deze visie ook nog eens overtuigend uiteen kunt zetten en onderbouwen, heb je ons helemaal voor je gewonnen. Je weet waar je moet zijn om meer uit de markt te halen, maar tegelijkertijd kun je ook goed op de eigen winkel passen. Verder verwachten we van jou:

 • een wo-werk- en denkniveau.
 • een RA-titel.
 • meer dan 10 jaar ervaring binnen audit/accountancy.
 • ervaring bij een top 5-accountantskantoor.
 • dat je een voorloper bent in vaktechniek en de ontwikkelingen daarin.
 • het vermogen om een team en/of vestiging aan te sturen en te inspireren. 

Hier kun je op rekenen

Wij mikken op een 32- tot 40-urige contract. Uiteraard staat daar ook een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een salaris passend bij jouw functie en verantwoordelijkheden.
 • 30 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling afhankelijk van je performance.
 • voldoende (interne) opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • een vergoeding voor onkosten en internetverbruik.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg met het team, thuis te werken.
 • via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Waar kun je aan de slag?

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Pak je rol bij Qconcepts

Weet jij het als (aspirant) partner audit bij Qconcepts zowel je klanten, je teamleden als jezelf goed naar de zin te maken? 

Voor vestigingen Den Bosch, Arnhem of binnenkort Enschede neem contact op met María Benítez via 06 - 57 84 75 32 of stuur een bericht naarmaria.benitez@qconcepts.nl 

Voor vestigingen Amsterdam, Rotterdam of Sittard neem contact op met Duygu Aydogan via 06 - 57 40 42 19 of stuur een bericht naar duygu.aydogan@qconcepts.nl

Wil je eerst meer informatie? Pak dan de telefoon en bel met een partner uit het team:

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 4 mensen uit het team en het TC Bestuur, verdeeld over 3 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Interesse!

Bij interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, 5-10 jaar, Auditor, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Adviseur, Noord-Brabant