Manager Audit

Manager audit

Je loopt al wat langer mee en hebt al de nodige ervaring opgedaan binnen accountancy. Je weet dus wat er speelt. Bij klanten, bij kantoren en bij medewerkers. Toch heb je het idee dat je meer uit jezelf en uit het vak kunt halen. Op je huidige werkkring raak je wel een beetje uitgekeken. Hard werken, veel overuren maken, het hoort er een beetje bij. Je hebt wel eens iets heel anders overwogen en komt nu toch tot de conclusie dat je heel veel van je vak houdt. Alleen niet op de manier zoals je daar nu invulling aan geeft. Bij Qconcepts is het geen business as usual. Uiteraard zijn klanten heel belangrijk voor ons, net als onze medewerkers. Hier kun jij als manager audit werken zoals jij dat wil en niet zoals de bedrijfscultuur het voorschrijft. Neem die vrijheid en grijp je kans om het maximale uit je carrière te halen. Klinkt goed? Lees dan verder.

Waar ga jij jezelf nog in overtreffen?

Bij Qconcepts kom je in een omgeving waar het kennisniveau hoog is. Dat brengt de nodige verantwoordelijkheid met zich mee, daar deins jij niet voor terug. Zo ben jij de eindbaas voor wat betreft de planning en de uitvoering van de controle van de jaarrekening en interne beheersingsmaatregelen. Je hebt de mogelijkheid om meerdere opdrachten tegelijkertijd te doen of door te groeien naar tekenend manager, waardoor je ook andere kwaliteiten van jezelf leert ontdekken. Misschien is een interim- of adviesklus of een focus op een bepaalde sector iets voor jou. Je schuift vaak aan bij klanten en daar doe jij uiteindelijk je voordeel mee. Omdat je aan beide kanten van de tafel kan zitten, merk je dat je een betere accountant wordt. Daar staat een prima salaris tegenover, inclusief een leukere baan en minder overuren.

De bagage die jij meebrengt

Eén van jouw taken is ervoor te zorgen dat alle teamleden lekker in hun vel zitten. Dat betekent dat je aanvoelt wat mensen beweegt, zodat je medewerkers kunt inspireren het beste uit zichzelf en het team te halen. Je werkt zelf actief mee in het team. Dat vergt misschien wat aanpassingsvermogen, maar we vertrouwen erop dat jij die flexibiliteit hebt om die omschakeling te maken. We zijn ervan overtuigd dat het je heel veel gaat brengen. Je bent commercieel ingesteld en hebt vaak overleg met klanten en partners. Dan komen jouw communicatieskills prima van pas. Jouw enthousiasme, stijl van leidinggeven en besluitvaardigheid zorgt ervoor dat mensen voor het vak en voor Qconcepts behouden blijven. Verder verwachten we van jou:

 • een wo-werk- en denkniveau.
 • een RA-titel.
 • minimaal 7 jaar ervaring binnen audit en/of accountancy.
 • ervaring binnen 1 van de sectoren mkb+/private ondernemingen, healthcare, binnenlands bestuur, non-profit of woningcorporaties.

Hier kun je op rekenen

Wij gaan uit van een 32- tot 40-urig contract. Uiteraard staat daar een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een startsalaris van € 5.250 bruto per maand, het exacte bedrag stemmen we af op prestatie en verantwoordelijkheid en een salarisplafond kennen we niet.
 • 27 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een tijd-voor-tijd regeling.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling.
 • training on the job en (interne / externe) opleidingsmogelijkheden.
 • een vergoeding voor onkosten en internetverbruik.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg met het team, thuis te werken.
 • via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Waar kun je aan de slag?

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Pak je rol bij Qconcepts

Kun jij als manager audit bij Qconcepts jouw eigen grenzen en die van jouw team verleggen? 

Voor vestigingen Den Bosch, Arnhem en binnenkort Enschede neem contact op met María Benítez via 06 - 57 84 75 32 of stuur een bericht naar maria.benitez@qconcepts.nl 

Voor vestigingen Amsterdam, Rotterdam of Sittard neem contact op met Duygu Aydogan via 06 - 57 40 42 19 of stuur een bericht naar duygu.aydogan@qconcepts.nl

Wil je eerst meer informatie? Pak dan de telefoon en bel met iemand uit het team:

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 4 mensen uit het team, verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Goed om te weten
Vind je Qconcepts interessant en is dit niet je plek? Neem dan contact op met María Benítez. Vanwege onze groei nemen wij namelijk doorlopend mensen aan en we houden van overcapaciteit.

Interesse!

Bij interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Randstad, Noord-Brabant, Financieel Manager