Assistent manager audit

Je hebt een aantal jaren werkervaring opgedaan binnen accountancy. Nu ben je op een punt aangekomen waarop je beslissingen moet nemen voor je toekomst. De belangrijkste vraag is: wil je verder bij het bedrijf waar je nu werkt? En ook: wil je verder als accountant? Welke uitdagingen kan het vak je bieden en welke alternatieven zijn er? Qconcepts heeft een assistant manager audit genoeg te bieden. Zo kun je bij ons werken zoals jij dat wilt in plaats van werken zoals jouw werkgever dat wil. Klinkt goed? Lees dan verder.

Wil je ook controle houden over je eigen werk?

Je weet alles van controles. Maar houd je ook controle over je eigen werk? Maak je niet te veel uren? Heeft jouw baan jou genoeg te bieden? Wij zijn ervan overtuigd dat we het werk zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor een assistant manager. Je ontdekt het totale controleproces, wat als voordeel heeft dat je alle aspecten van een controle leert en ziet. Zo krijg je de verantwoordelijkheid over de planning en de uitvoering van de controle van de jaarrekening. Wil je meer verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid om jezelf te ontwikkelen of je collega’s te coachen: be our guest! Trek het naar je toe, jij bent de baas over jouw functie. Wij faciliteren je daar graag in. Wil je meer klankborden met klanten, een interim- of een adviesopdracht? Geef aan waar je ambities liggen en we helpen jou een nóg betere accountant te worden.

De bagage die je meebrengt

Welke rol je pakt, is afhankelijk van het project, de omvang en de samenstelling van het team. Dat kan een uitvoerende rol zijn, waarin jij verantwoordelijk bent voor planning en uitvoering van de controle. Jouw vakkennis en ervaring komt je van pas wanneer je collega’s, zoals de audit trainee en de senior associate, begeleidt bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Goede communicatieskills helpen jou om teamleden te coachen en jouw bevindingen te bespreken met de manager en de partner. Om mensen mee te krijgen, helpt het dat je op een inspirerende en overtuigende manier jezelf kunt presenteren. Verder verwachten we van je:

 • minimaal wo-werk- en denkniveau.
 • studerend voor een RA-titel of afgestudeerd.
 • minimaal 5 jaar ervaring binnen audit en/of accountancy.
 • ervaring binnen 1 van de sectoren mkb+/private companies, healthcare, binnenlands bestuur, non-profit, woningcorporaties.

Hier kun je op rekenen

Wij gaan uit van een 32- tot 40-urig contract. Uiteraard staat daar ook een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een startsalaris van € 4.150 bruto per maand, het exacte bedrag stemmen we af op prestatie en verantwoordelijkheid en een salarisplafond kennen we niet.
 • 27 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling.
 • een tijd-voor-tijdregeling.
 • training on the job en (interne / externe) opleidingsmogelijkheden.
 • een vergoeding voor onkosten en internetverbruik.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg met het team, thuis te werken.
 • via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Waar kun je aan de slag?

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem, Amsterdam en binnenkort Enschede).

Pak je rol bij Qconcepts

Wil jij ontdekken wat er allemaal komt kijken bij een controle en ben je toe aan een volgende stap in je carrière als assistant manager audit?

Voor vestigingen Den Bosch, Arnhem en binnenkort Enschede neem contact op met María Benítez via 06 - 57 84 75 32 of stuur een bericht naar maria.benitez@qconcepts.nl 

Voor vestigingen Amsterdam, Rotterdam of Sittard neem contact op met Duygu Aydogan via 06 - 57 40 42 19 of stuur een bericht naar duygu.aydogan@qconcepts.nl

Wil je eerst meer informatie? Pak dan de telefoon en bel met iemand uit het team:

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 3 tot 4 mensen uit het team, verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Goed om te weten
Vind je Qconcepts interessant en is dit niet je plek? Neem dan contact op met María Benítez. Vanwege onze groei nemen wij namelijk doorlopend goede mensen aan en we houden van overcapaciteit.

Interesse!

Bij interesse maak gebruik van de 'Solliciteren Button'.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Assistent Finance Manager, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Randstad, Noord-Brabant