Controller

Functieomschrijving

Jouw rol is de financiële rapportages en analyses voor gebruik te doorgronden, op te stellen en naar een hoger niveau te tillen. Dat doe je in een team en jij bent hierin de spin-in-het-web. Je bent erg vaardig met Excel en kent de principes van de interne rapportages. Naast de rapportages is jouw aandachtsgebied het verbeteren van de Administratieve Organisatie en Interne Controle. Je weet mensen mee te nemen in jouw bevindingen. Je brengt verbeteringen aan in de processen en de systemen waar mee gewerkt wordt. Je voert interne controles uit en draagt actief verbeterpunten aan. Je werkt continu samen met compliance en vindt het leuk om hiervoor beleid te maken en procedures en processen uit te werken. Je zoekt graag de verbinding met je collega's. Acquisitie naar aanleiding van de vacature en directe sollicitatie wordt door Dasym Managed Accounts niet op prijs gesteld. De werving wordt begeleid door ISA GROUP middels Recruitment & Sourcing Advice.

Functie-eisen

  • Je krijgt energie van het inrichten van de financiële rapportagecyclus.
  • Je hebt een vooropleiding op HBO/WO-niveau
  • Je het ervaring met finance reporting
  • Je kunt hierin verbeteringen voorstellen en in de praktijk brengen
  • Je bent communicatief sterk en werkt graag in een team. Initiatief nemen en doorzettingsvermogen breng je mee in een persoonlijkheid die belangstelling heeft voor anderen.
  • Je vindt het leuk om met collega's van investment en compliance te kijken naar verbeteringen.
  • Je bent IT-minded en je werkt graag met BI.
  • Door jouw kennis lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van gebruikte systemen.
  • Je hebt kennis van de gedragscodes, gerelateerd beleid en procedures.
  • De Engelse taal is geen probleem voor jou.

Bedrijfsprofiel

Dasym is een onafhankelijk, onderzoek gedreven investeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in Naarden. Dasym biedt een breed scala aan beleggingsoplossingen en -diensten aan op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsfondsen. Bij Dasym geloven wij in het ontsluiten van het potentieel van de samenleving door consumenten in staat te stellen hun dagelijks leven structureel te verbeteren. De wereld verandert snel en innovatieve technologie heeft een grote invloed op alle kanten van onze samenleving. Van de manier waarop we onze tijd en geld besteden, tot de manier waarop we zaken doen. De veranderingen in consumentenbestedingen en -gedrag staan centraal in zowel onze beleggingsfilosofie als in onze beleggingsthema’s. Als onderdeel van de Rasile Group, delen we kennis, inzichten en ideeën met onze zusterbedrijven: FreedomLab, Dalpha en Ventures. FreedomLab is een denktank voor toekomstige scenario’s. Een innovatie-instituut waar we creatief met complexiteit en onzekerheid kunnen omgaan. Er wordt hier gekeken naar complexe, speculatieve en denkbeeldige scenario’s, altijd met het doel om kansen te vinden voor transformatie voor mensen, organisaties en de samenleving. Dalpha focust zich op alle aspecten van de vastgoedportfolio, van het managen en ontwikkelen van winkels, kantoren en woningen, tot het ontwerpen, creëren en transformeren van vastgoedobjecten in aantrekkelijke duurzame woongebieden van de toekomst. Dit alles om waarde te genereren voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Bij Ventures komen de onderzoeksthema’s, investeringsideeën en innovatieve concepten bij elkaar om er nieuwe business cases van te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Bovenal bieden we je een uitdagende en verantwoordelijke brede functie in een internationale, professionele organisatie waarin je op verschillende niveaus kunt (en moet) schakelen en waar je direct kunt bijdragen. Een plek waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Dasym Managed Accounts biedt:

  • Een pensioenregeling via Allianz
  • 30 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
  • Het salaris ligt tussen €5.000 en €5.500 bruto per maand o.b.v. een werkweek van 40 uur.
  • Inschaling wordt door Dasym bepaald aan de hand van de kennis en ervaring van de uiteindelijk gekozen kandidaat.

Contactgegevens

Heb je de drive en ervaring om deze rol tot een nieuw platform te tillen en herken je jezelf in de functie-eisen? Reageer dan direct! Stuur je ons jouw CV, dan nemen we contact met je op voor nadere afstemming. Solliciteren kan ook gemakkelijk via de vacature op de website van ISA GROUP. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met René Houweling via 06-29544986 of met Marianne Plugge via 06-44573718.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Risk Management, Randstad, Financial Controller, Noord-Holland, Risk Analist