Assistent controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

 

Het CAOP zoekt een assistent controler die analytisch is en mee kan helpen om onze klantteams operationeel aan te sturen. Lees verder en solliciteer direct!

 

CAOP is op zoek naar een

 

Assistent controller

32-38 uur

 

Het CAOP voert veel initiatieven en projecten uit die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in diverse sectoren. Om de financiële administratie van het CAOP en van onze opdrachtgevers goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een  assistent controller. Ben je analytisch? Heb je het in de vingers om meerdere administraties te voeren? En vind je het leuk om mee te helpen om onze klantteams operationeel aan te sturen? Solliciteer dan op de functie van assistent controller.

 

Wat ga je doen?

De afdeling Finance & Control bestaat uit 15 enthousiaste collega’s die samen de financiële administratie van 30 non-profitorganisaties verzorgen. Deze organisaties zijn vaak stichtingen die een relatie hebben met de doelstellingen van het CAOP. Je werkt voor diverse klanten. Je taken zijn onder andere het opstellen van jaarlijkse begrotingen, jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen. Daarnaast zet je de organisatie van de financiële administraties en projectadministraties op en onderhoud je deze. Ook lever je een bijdrage aan financiële rapportages en verricht je boekhoudkundige werkzaamheden. Je hebt hierbij contacten met projectleiders, de bank en accountants. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan voorop.

Als assistent controller zoek je samen met je collega’s naar procesverbeteringen en voert deze desgewenst ook door. Een strakke planning is van cruciaal belang om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

 

Wat breng je mee?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met het voeren van financiële administraties voor meerdere opdrachtgevers;
  • Kennis van Exact is een pre;
  • Analytisch vermogen, sociale vaardigheden en stressbestendigheid;
  • Zelfstandigheid en je kan projectmatig in teamverband werken;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en initiatiefrijk zijn trefwoorden die bij je passen.

 

Wie zijn wij?

Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg en het onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, programma- en projectmanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

 

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.735,42 (schaal 11 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Paul van den Berg, hoofd afdeling Finance & Control, via 06 - 5169 4876. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, via 070 – 3765 959.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je cv via onze sollicitatiepagina. Wij nemen daarna snel contact met je op.

 

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor onze opdrachtgevers is een verleden van onbesproken gedrag van essentieel belang. Een integriteitsscreening maakt dan ook onderdeel uit van de procedure.

 

Het CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Auditor, Zuid-Holland, Non-profit organisaties