Medewerker planning en budgetbeheer

Medewerker planning en budgetbeheer
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een medewerker planning en budgetbeheer die ons team komt versterken. Ben jij die gedreven persoon die het leuk vindt om met cijfers te werken? Als medewerker van het Bureau Planning & Budgetbeheer (P&B) ben je een financiële spil binnen Diensten Centrum Internationale Ondersteuning Defensie (DCIOD). Het werken op deze financiële afdeling is niet alleen rekenwerk. Je hebt tevens een adviserende rol naar de collega's van DCIOD en contacten met militaire collega's in binnen- en buitenland. Daarnaast assisteer je de senior P&B bij het beheren van het budget van DCIOD en bij het opstellen van rapportages. Het ondersteunen van deelbudgethouders bij het opstellen van ramingen en activiteitenplannen valt ook binnen jouw werkzaamheden. Je werkt in een omgeving waarbij zowel militairen, van alle Defensie-onderdelen, als burgers werkzaam zijn. Een erg diverse en interessante omgeving. Werkbezoeken behoren daarbij tot de mogelijkheid.

Functie-eisen
Je hebt een mbo-richting bedrijfseconomie afgerond met relevante ervaring. Je beschikt over een analytisch vermogen en werkt nauwkeurig. Je hebt gevoel voor klantgerichtheid en bent in staat je communicatieve vaardigheden goed in te zetten. Plannen en organiseren is je niet onbekend. Ervaring bij de (semi) overheid is een pre. Enige kennis van SAP is wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau:
schaal 7
Maandsalaris: Min €2.499 – Max. €3.540 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: 2 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden
Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een brutotegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Wij vinden het ook belangrijk dat je het werken bij Defensie met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Bijzonderheden

  • Wij zijn wereldwijd inzetbaar voor vrede en veiligheid. Een diversiteit in denkwijzen, perspectieven en kwaliteiten draagt bij aan het behalen van onze missie: “Beschermen wat ons dierbaar is”.
  • Hiervoor zijn we nadrukkelijk op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de diversiteit binnen Defensie.
  • Defensie zet zich ook in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet Banenafspraak vallen. Sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister, dan nodigen we ook jou uit om te reageren!
  • Jouw sollicitatiebescheiden worden uiterlijk 3 maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Deze termijn is langer dan de standaardtermijn die de Algemene Verordening Gegevensbescherming voorschrijft. Deze langere termijn is nodig voor het geval er door een interne kandidaat een bezwaar- en/of beroepsprocedure wordt gestart.

Solliciteren?
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Medewerker, Overheid