Controller

Wat kan je verwachten?

Bij het Ronald McDonald Kinderfonds, gevestigd in Amersfoort werken ongeveer 25 mensen. Ze houden zich o.a. bezig met beleid, financiën, fondsenwerving, marketing en communicatie en ondersteunen ook de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen op al deze terreinen.

Het Finance team ondersteunt het Kinderfonds en de Huizen. De Huizen zijn ondergebracht in aparte stichtingen met een eigen dagelijkse leiding (manager en assistent-manager(s)) en bestuur, maar zij volgen de administratieve organisatie van het Kinderfonds. Team Finance bestaat uit drie medewerkers; een controller en twee financieel medewerkers. Zij hebben ieder hun eigen taken en werkzaamheden, maar ondersteunen elkaar waar mogelijk en nodig. Voor de pieken in werkzaamheden, zoals het opstellen van de jaarrekeningen, wordt indien nodig, tijdelijk extra kennis ingehuurd. Als controller geef je leiding aan de twee financieel medewerkers en enkele financieel medewerkers/vrijwilligers. De controller is verantwoordelijk voor de planning- en control cyclus en administratieve organisatie en interne controle binnen de organisatie.

Tevens adviseer en ondersteun je als controller het management van het Ronald McDonald Kinderfonds, het management en de besturen van de Ronald McDonald Huizen. Je rapporteert direct aan de directeur/bestuurder. 

Naar wie zijn wij op zoek?

- Minimaal HBO-niveau;
- Proactieve en dienstverlenende houding;
- Je herkent jezelf in de kernwaarden: gastvrij, verbindend, kwaliteit-gedreven en betrouwbaar;
- Kennis van de richtlijnen voor jaarverslaglegging (voor fondsenwervende organisaties is een pre);
- Het managen van een team en stakeholders gaat je goed af;
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Arbeidsvoorwaarden

De functie valt binnen schaal K. Het fulltime maandsalaris ligt tussen € 4.255,86 en € 6.273,51.
- Er zijn flexibele werktijden en plekken en het kantoor is op een paar minuten loopafstand van
station Amersfoort CS.
- De aanstelling is voor een jaar met de intentie om het contract daarna om te zetten in onbepaalde tijd.
- De functie is voor 24 uur. In overleg kan worden gekeken naar 28 uur per week.

Solliciteren?

Graag via de button solliciteren en wij nemen spoedig contact met jou op!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Gezondheidszorg/Welzijn, Randstad, Controller