Finance Accountant (Benelux)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in een internationale, dynamische omgeving, ben je ambitieus, nauwkeurig en heb je ruime ervaring als Financial Controller of Accountant? Lees dan snel verder. 

TEAM LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 24 kantoren wereldwijd en 700+ werknemers. Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een klantgerichte en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. 

In de Benelux regio hebben wij vier kantoren, namelijk in Antwerpen, Brussel, Eindhoven en Amsterdam. Voor deze regio zijn wij op zoek naar een fulltime Finance Accountant om ons team te komen versterken. Je zult voornamelijk vanuit Eindhoven werken, maar ook regelmatig de andere Benelux kantoren bezoeken. 

Wat ga je doen? 

Als Finance Accountant houd je je dagelijks bezig met alle taken die komen kijken bij het voeren van een correcte bedrijfsadministratie. Je overziet en begeleidt de gehele financiële operatie van de Benelux regio. Hiervoor stuur je twee junior Finance Executives aan en daarnaast werk je nauw samen met het verdere finance-team in Londen (waar ons hoofdkantoor is gevestigd), Parijs en München.

Je wordt verantwoordelijk voor 

  • Een tijdige maand- en jaarafsluiting; 
  • Het behalen van de financiële deadlines (o.a. facturatie, en BTW-aangiftes); 
  • De juiste procedure omtrent het debiteuren- en crediteuren beheer; 
  • Het opstellen van financiële rapportages; 
  • Verbetertrajecten binnen de finance operatie; 
  • De begeleiding en ontwikkeling van jouw finance collega's. 

Uiteraard is dit maar een selectie van alle dingen die je gaat doen in deze veelzijdige rol bij TEAM LEWIS. Die diversiteit spreekt je dan ook aan en je grijpt elke kans om TEAM LEWIS, ons werk en het team uit te dragen. 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Minimaal 4-5 jaar werkervaring; 
  • Hands-on, energiek en zelfstandig;
  • Kritisch, accuraat en gewend om met strakke deadlines te werken; 
  • Kennis van Oracle/Netsuite is een pré; 
  • Sterk in Microsoft Excel en andere IT programma’s; 
  • Beheersing Engelse, Nederlands en bij voorkeur Frans; 
  • Fulltime beschikbaarheid. 

Wat biedt TEAM LEWIS? 

Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Een uitdagende functie met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk. We investeren dan ook veel in sociale activiteiten. 

TEAM LEWIS is een werkgever met gelijke kansen voor iedereen. Wij zetten ons in voor het creëren en bevorderen van een omgeving die gericht is op gelijkheid, empowerment en respect. Wij streven naar een inclusieve werkplek die onze diversiteit ondersteunt en viert. We blijven investeren in onze inspanningen om ervoor te zorgen dat TEAM LEWIS een plek is waar iedereen zich kan ontplooien. 

En hoe nu verder? 

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via de link. We kijken erg uit naar je motivatie! En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Charlotte - charlotte.vanhaaster@teamlewis.com 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, 5-10 jaar, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Corporate Finance, Utrecht, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening, Senior Assistent Accountant