Finance/Operations support medewerker

WHO CAN ADD VALUE TO OUR TEAM

Paal15, een strategisch consulting en go-to-market agency, is op zoek naar een junior Finance/Operations support medewerker om onze organisatie verder uit te bouwen.

Paal15 is gespecialiseerd in het helpen van technologiebedrijven. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Londen en Sydney helpen we klanten in meer dan 30 landen. Binnen onze finance en operations team zijn wij op zoek naar een (junior) support medewerker. 

Als finance support medewerker ondersteun je ons hele finance process - van het onboarden van nieuwe klanten en het versturen van offertes en facturen, tot aan het bijwerken van de administratie en het beantwoorden van interne en externe vragen. 

Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar uiteraard zijn we flexibel en kun je grotendeels vanuit huis werken als je dat fijn vindt. 

OK. GENOEG OVER ONS. WAT ZOEKEN WIJ IN DE PERFECTE KANDIDAAT

JIJ. Onze unicorn!

We zijn op zoek naar een echte aanpakker, iemand die ervan houdt om dingen te doen, pragmatisch is maar ook communicatief sterk. Omdat wij internationaal opereren verwachten we dat je een echte teamspeler bent, die ook makkelijk in het Engels mee kan doen. Verder ben je kritisch op je eigen werk en kun je tegen een beetje stress. 

Je houdt van cijfers en van mensen 

Dat je van cijfers houdt lijkt ons duidelijk, maar wij hopen dat je het ook leuk vindt om met mensen te werken. Je begrijpt dat je een CEO van een beursgenoteerd bedrijf wellicht anders benadert dan de CEO van een start-up. En dat je juristen en inkoopafdelingen altijd direct moet beantwoorden. 

25000 vragen vandaag? Rustige dag!

Vragen, je krijgt heel veel vragen. Aangezien je de spil in ons facturatieproces bent, krijg je vragen over offertes, voorwaarden en facturen. Daarnaast ben je voor ons team de aangewezen persoon om te helpen met onkostenvergoedingen en salaris. 

Ben jij de Marie Kondo van Paal15?

Het verbaast je niets dat we opzoek zijn naar een organisatiewonder. Iemand die alles up-to-date houdt en altijd het volledige overzicht bewaart, zeker als het gaat om de administratie van debiteuren/crediteuren en de voorbereidingen van de betalingen. Namaste!

De vacature in een notendop:

 • Een 32/40 uur werkweek ( flexibel in te richten in overeenstemming met collega's)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring (pré: je bent werkzaam geweest in internationale omgeving, of met meerdere administraties tegelijkertijd)
 • Duidelijke kennis van financiële werkzaamheden, offertes opstellen, inkooporders beheren, debiteuren/crediteuren beheer, maandelijkse financiële afsluiting, balans tussenrekening beheer, en ook allerlei dagelijks werk dat niet direct is gerelateerd is aan de boekhouding ( info-email box beheren bijvoorbeeld). Kennis van salarisadministratie is een pré.
 • Je voelt je thuis met moderne technologie en tools zoals Exact online, Microsoft Teams en vele andere administratieve ondersteunende tools, binnen een internationaal opererende organisatie. 

Vaardigheden: 

 • Financiele kennis balans en winst- en verliesrekening, financial reporting
 • Basisvaardigheden voor het uitvoeren van data-analyse is een pré
 • Kunnen werken met strakke deadlines
 • Vloeiend Nederlands & Engels in woord en geschrift
 • Goede communicatieve vaardigheden 
 • Zelfstandig kunnen werken maar ook weten wanneer je collega's moet inschakelen 
 • Proactief en service gericht 

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Randstad