Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Er zijn salarisadministrateurs, en er zijn salarisadministrateurs plus. Bij VvAA behoor je tot die tweede categorie. Je houdt van dynamiek en leert en groeit graag? Lees dan snel verder om erachter te komen wat wij allemaal te bieden hebben!

Dit wordt je baan

Volop dynamiek, verschillende cao’s en een mooie groep zorgklanten dáár loop jij warm voor. Je leert en groeit graag? Mooi, want doorgroeien naar senior salarisadministrateur of expert (of uiteindelijk iets heel anders) moedigen wij alleen maar aan. En dat alles binnen een professioneel en gezellig team, en ja, dan bedoelen we écht gezellig. Wat wil je nog meer? Je wordt vast vaak benaderd voor een baan. Want salarisadministrateur zijn in deze arbeidsmarkt, je hebt het toch een beetje voor het uitkiezen. Waarom dan kiezen voor VvAA? Ons team van 25 collega’s trekt je graag over de streep om kennis te komen maken! Even voor de duidelijkheid: je gaat niet de salarisadministratie van VvAA zelf doen. Bij ons doe je de salarisadministratie voor onze leden: zorgprofessionals met een kleine, middelgrote en grote eigen onderneming, uiteenlopend van een dierenartsenpraktijk, huisartsenpraktijk en apotheek tot een fysiotherapie- of verloskundigenpraktijk. Jij zorgt dat jouw klanten zich echt kunnen richten op hun zorgtaken. Je ontzorgt. En dat is, zeker in deze rare tijd met COVID, belangrijker dan ooit.

Je hebt veel klantcontact en pakt naast jouw rol als salarisadministrateur óók de rol van adviseur. Hoe verder je groeit, hoe meer advies je ook kunt gaan geven aan de ondernemers. Denk hierbij aan zaken als verlof- en verzuimregistratie, cao wetgeving en arbeidsrecht. Je wordt een specialist in de zorg, maar doet het werk zéker niet alleen. Met collega’s van je team, en ook daarbuiten, schakel je steeds over hoe we onze leden (klanten) zo goed mogelijk kunnen servicen. Met ons brede dienstenpakket en vooral ook onze proactieve, deskundige en bovenal persoonlijke aanpak! Binnen VvAA en het team van salarisadministrateurs is er een cultuur gebaseerd op vertrouwen. Verantwoordelijkheid en flexibiliteit zijn hier trotse kenmerken van. Jij kan rekenen op een plek bij een divers en warm team in Utrecht met ongeveer 25 collega’s (junior tot senior) en een teammanager. Er is een open kantoorruimte, maar er zijn ook aparte ruimtes als jij je even wilt afzonderen voor een telefoontje of een afspraak. Je zult merken dat collega’s snel hecht met elkaar verbonden zijn door de prettige en gemoedelijke sfeer die op de afdeling en door het gehele pand aanwezig is. De afdeling zou je kunnen betitelen als vrij blauw, hierdoor is de samenwerking soepel en communicatie gemakkelijk.

Dit is wat je nodig hebt

Je bent iemand die houdt van actie, want hectiek, daar is in deze baan best eens sprake van. Veel belletjes, steeds werken in systemen, schakelen met collega’s en natuurlijk klanten blij maken. En dat op een vlot tempo. Alles moet kloppen, voor iedereen. Vaardigheden als communicatief sterk, goed cijfermatig inzicht, accuratesse en leergierig zijn, dat heb je in ieder geval nodig om bij ons een top ledenadviseur te worden.

Op je cv zien we verder nog: Een afgeronde relevante opleiding (PDL is een must) OF enige werkervaring in het vak van salarisadministrateur (en de bereidheid om bij ons een goede opleiding te gaan volgen). Of je nu meer junior, medior of senior bent in dit vak, wees welkom, we kunnen op ieder niveau een passende job creëren!

Dit is waar je op kan rekenen

Je kan rekenen op een mate van flexibiliteit. VvAA geeft je de ruimte om hybride te werken en verzorgd hierbij passende voorzieningen. Je kan dus thuiswerken en op kantoor. Wat vind jij fijn en wat past bij jouw privéleven? Bij VvAA werken we hard, maar de werk-privé balans houden we altijd gezond. Grote kans dat je de gezelligheid van dit team niet wilt missen, dus word je op kantoor ingewerkt door je collega’s.

- Je krijgt een contract van minimaal 32 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - VvAA heeft een 13e maand - Jij wordt optimaal ondersteund om je werk goed te kunnen doen als salarisadministrateur, ook thuis. Je krijgt een laptop, een telefoon en een beeldscherm. - Je wordt goed voorzien in vergoedingen als het gaat om het flexibele werken. Denk aan een standaard thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding als je wel naar kantoor komt. - En er is nog meer, maar dat lichten we je graag in een persoonlijk gesprek toe!

Dit is VvAA en jouw team

Ken je VvAA nog niet? Begrijpelijk hoor, we zijn vooral heel bekend bij de zorgverleners die lid bij ons zijn of producten en diensten bij ons afnemen. En struikel zeker niet over onze naam. Wist je dat we van origine zelfs VvvAAA heetten? Toch is het even oefenen met uitspreken als je hier komt werken. VvAA staat voor Vereniging van Artsen & Automobilisten. We zijn een solide organisatie, met binnenkort een 100-jarig jubileum feest. Dat wil je niet missen! Misschien ken je ons trouwens wel van het magazine Arts&Auto. Die heb je waarschijnlijk wel eens zien liggen bij de dokter of tandarts in de wachtruimte.

Ons gezamenlijk doel is om zorgverleners te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun zorgtaken. We bieden daarom uiteenlopende diensten aan als organisatie met bijna 800 medewerkers, en zijn vooral nog bekend vanwege onze verzekeringen. Maar wij ontzorgen onze leden ook met juridisch- en bedrijfskundig advies, de salarisadministratie en werkgeversadvies.

Vrijblijvend kennismaken of direct solliciteren?

Ja? Kriebelt het nu nog meer bij jou? Maar vind je direct solliciteren nog wel een heftige stap? Dan daag ik (Amarens Kerkhof, recruiter) je graag uit om gewoon eens te appen, bellen of mailen. Kom maar op met je vragen en eventuele twijfels. Ik neem graag de tijd om met je te praten over deze vacature. Laat deze kans niet zomaar schieten, er is veel mogelijk!

Mijn gegevens zijn: 06 13 12 64 37 of vacatures@vvaa.nl Ben je er al wel helemaal klaar voor om de sprong te wagen? Klik op die sollicitatieknop, stuur je gegevens in en ik bel je snel.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Utrecht, Gezondheidszorg/Welzijn, Randstad, Salaris Administratie, Financieel Medewerker