Administratief medewerker

g-company, de grootste partner van Google en Salesforce in de Benelux, is aan het groeien en daarom zijn wij per direct op zoek naar een

administratief medewerker  (m/v, 16-24 uur)

Wij zijn een ondernemende organisatie van ongeveer 50 mensen die geloven in de kracht van nieuwe technologie. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht, daarnaast hebben we een kantoor in Mechelen (België) en in Kuala Lumpur (Maleisië). Onze accountmanagers en consultants werken verspreid over de hele Benelux. Met de zakelijke tools van Google en Salesforce bieden wij onze klanten betrouwbare oplossingen én continue innovatie. We zijn altijd op zoek naar hoe we klanten een stap verder kunnen helpen.

Werk jij graag in een high-performance team, in een innovatieve en ondernemende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

rol

Je gaat je bezighouden met de administratie (crediteuren-, debiteurenadministratie) binnen g-company. Je bent voor de klant en onze medewerkers het eerste aanspreekpunt en ondersteunt deze op het financiële vlak. Je werkt nauw samen met onze accountant.

taken

  • Je houdt de administratie bij en zorgt voor juiste facturering

  • Je levert een bijdrage aan het voeren van de financiële administratie (crediteuren en debiteuren)

  • Je muteert, codeert, controleert en archiveert en bent medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van onze debiteuren- en crediteurenadministratie

  • Je bent verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van alle uitgaande facturen

  • Je bent verantwoordelijk voor de juiste opvolging van de debiteuren

  • Je levert een bijdrage aan het verwerken van onze inkoopfacturen

jij

  • hebt een afgeronde, relevante MBO-opleiding

  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • bent communicatief vaardig, accuraat en flexibel

  • ervaring met Twinfield is een pré, niet noodzakelijk

werkplek

Binnen g-company heerst een informele cultuur en is geen dag hetzelfde. Samenwerking en collegialiteit staan hoog in het vaandel. Je werkt nauw samen met de IT-consultant en onze accountant, waarbij je rapporteert aan de Managing Partner. Je standplaats is Utrecht.

aanbod

Een aanstelling voor 16 tot 24 uur per week. De startdatum is zo spoedig mogelijk! Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt g-company goede secundaire voorwaarden.

dus

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij onze nieuwe collega worden? Reageer dan snel, want wij zijn op zoek naar jou!

Stuur je motivatie en cv naar jolanda@g.company. Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Jolanda Versteegh via jolanda@g.company of 030-7110940.

acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Financieel Medewerker