Medewerker Projectadministratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Zorg jij dat onze vastgoedprojecten administratief op orde zijn? En vind je het leuk om  projectontwikkelaars te ondersteunen én uit te dagen op het gebied van beheersing van hun projecten? Voor het team vastgoedontwikkeling zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Projectadministratie
24 uur per week

Leystromen
Leystromen is een woningcorporatie: we bieden een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. Daarom beheren we ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

We zijn actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken.

We werken effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Dat doen we in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met ongeveer 100 enthousiaste collega’s.

Wat ga je doen?
Als medewerker projectadministratie zorg je vooral voor het administratieve deel van onze vastgoedprojecten.

Je legt alle (financiële) gegevens zorgvuldig vast, je verwerkt inkoopfacturen en  boekingsstukken, zodat er overzicht is in alle projectkosten. Dankzij jouw vastlegging en kwaliteitscontroles kan iedereen vertrouwen op actuele data en weten je collega’s precies wat de voortgang van projecten is. Jij verzorgt gegevens die nodig zijn voor de projectevaluatie en assisteert bij de voortgangscontrole. Jouw projectrapportages over vastgestelde begrotingen en prognoses geven inzicht in de gemaakte kosten. Zo help jij bij het in control zijn bij onze vastgoedprojecten.

Verder ondersteun je het team vastgoedontwikkeling bestaande uit vijf projectontwikkelaars. En je werkt samen met collega’s die andere teams administratief ondersteunen. Voor het teamvastgoedontwikkeling help je met het organiseren van werkgroepen, het beantwoorden van inkomende mails, het opstellen van verslagen en allerlei andere zaken die in de verschillende projecten voorbij komen. Voor de projectadministratie van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten houd jij de relevante informatie bij. En samen met andere collega’s deel je de voortgang van projecten op een leuke en informatieve manier met belanghebbende.

Wat verwachten wij van je?
Je bent een betrokken en dienstverlenende teamspeler die zelfstandig en proactief werkt. Je bent zorgvuldig, ook als het druk is, je bent analytisch en je kan goed plannen en organiseren. Ook heb je affiniteit met onze digitale systemen en vind je het leuk om je hierin te blijven verdiepen. Verder beschik je over:

  • werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur met vastgoedprocessen
  • een financieel of administratieve opleidingsachtergrond, minimaal MBO 
  • glasheldere communicatieve vaardigheden, je legt makkelijk contact en je zorgt voor duidelijke afspraken
  • de capaciteit om overzicht te houden en tegelijkertijd een scherp oog voor details te hebben

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

Wat bieden wij?
Een goed toekomstperspectief met ontwikkelkansen met veel ruimte om op jouw manier bij te dragen aan onze maatschappelijke opgave. We bieden een goed salaris, je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal F (minimaal € 2.831 en maximaal € 3.538 of maximaal € 3.438 voor nieuwkomers op voltijdsbasis).

Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor jaarlijks een loopbaanontwikkelingsbudget. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Als je thuiswerkt krijg je prima faciliteiten ter beschikking met een tegemoetkoming in de onkosten. De sfeer bij Leystromen is informeel en werkgeluk staat bij ons centraal.

Wij maken graag kennis!
Herken jij je in dit profiel? En ben je op zoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan voor 30 november je CV met motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

De eerste kennismakingsgesprekken staan gepland op 7 december. Een Belbin-test, VOG-verklaring en referentie check maken onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Wil je meer weten? Stel je vragen gerust aan Nicole Jansen, manager vastgoed (06 516 042 72 of per email nicole.jansen@leystromen.nl) of Jesse van Antwerpen, HRM adviseur (06 577 522 82 of per email jesse.v.antwerpen@leystromen.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Corporate Finance, Noord-Brabant, Onroerend Goed