Financieel Administratief Medewerker

PALI Group is één van de grootste veehandelsorganisaties en vleesproducenten van Europa. Een betrokken partner die adviseert en begeleidt. We streven ernaar om in de hele kalver-, varkens- en geitenketen een toegevoegde waarde te leveren. De groep kent een cultuur die gekenmerkt wordt door flexibiliteit, vakmanschap, korte lijnen en loyaliteit. Paridaans & Liebregts, onderdeel van PALI Group, is internationaal actief als partner van veehouders en handelaren van kalveren, varkens en geiten.

Voor de afdeling administratie zijn we op zoek naar een:

Financieel Administratief Medewerker
Fulltime

Functieomschrijving: 
Je voert zelfstandig en in teamverband een volledige (financiële) administratie. De financiële administratie is onderverdeeld in diverse teams, ieder team neemt een stuk van de administratie voor zijn rekening. Dat wil zeggen dat je zowel inkoop- als verkoopfacturen boekt, bankboekingen en kasboekingen uitvoert, (tussen)voorraden controleert en registreert en periodieke rapportages oplevert. Je houdt contact met leveranciers en klanten, en ook met interne in- en verkoopafdelingen. Je registreert goederen- en dierbewegingen in diverse systemen en assisteert collega’s bij hun werkzaamheden tijdens verlof en bij drukte. Tevens beantwoord je vragen en verzoeken vanuit het bedrijf naar (financiële) informatie. Kortom: een dynamische functie waarbij je in aanraking komt met alle aspecten van de financiële administratie. 
Deze functie is enkel fulltime te vervullen.

Skills: 

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding bedrijfseconomie of in een administratieve richting, 
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring; 
  • Je beschikt over kennis van MS-Office, registratie- en boekhoudsystemen; 
  • Je bent sterk communicatief, flexibel, kritisch, accuraat, prestatiegericht, je kunt onder druk gestructureerd werken en prioriteiten stellen; 
  • Je hebt een gezonde hands-on mentaliteit en een goede analytische vaardigheden; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;

Wij bieden:
Voor deze functie bieden wij je een goede werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris, een afwisselende en uitdagende baan binnen een organisatie die volop in beweging is, met een platte organisatiestructuur wat bijdraagt aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel waarbij er ook ruimte is jezelf verder te ontwikkelen. Je komt werken in een energiek en dynamisch team met een down-to-earth mentaliteit. 

Geïnteresseerd? 
Stuur dan jouw motivatie en CV via onderstaande sollicitatielink.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Hommeles op het nummer 073-624 20 20 of via personeelszaken@paligroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag