Kredietacceptant

Kredietacceptant
Hilversum, 32-40 uur per week

Kredietacceptant? Hier start jouw uitdaging:
Wil jij samen met een enthousiast team deel uitmaken van de verduurzaming van Nederland? Dit kan, door dat jij bij Polestar Capital het vertrouwen en vrijheid krijgt om kredietaanvragen te beoordelen, accepteren of af te wijzen. Dit zijn aanvragen vanuit het Nationaal Warmtefonds.

Geen klantdossier is hetzelfde, jij bent verantwoordelijk voor de customer journey. Met jouw ervaring als kredietacceptant denk je graag mee over procesverbeteringen en hoe wij het team nog verder kunnen uitbouwen. We zijn een organisatie die snel groeit, omdat er veel vraag is naar een krediet voor de verduurzaming van bv. je woonhuis. Jij vindt het leuk om mee te bouwen en deze groei biedt volop kansen voor jou.

Wij verstekken financieringen aan eigenaren van woningen welke energiebesparende maatregelen willen treffen. Zoals warmtepompen, zonnepanelen, spouwmuurisolatie of dubbel glas. Verder hebben wij sinds november ook een 0% lening voor mensen met een gezamenlijk verzamelinkomen van minder dan 45.041.

Jouw ideeën en inbreng zijn vanaf dag één waardevol voor het team en de leningen die we financieren. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en de lijntjes met jouw collega’s zijn kort. We bieden veel aandacht aan jouw ontwikkeling en er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld richting de rol van backoffice medewerker of het team VvE.

De verantwoordelijkheden als Kredietacceptant?

 • Beoordelen van diverse documenten.
 • Integraal beoordelen van het dossier.
 • Verantwoordelijkheid voor het controleren van het dossier en uitbetalen van het dossier.
 • Je hebt klantcontact door het behandelen van uitgaande vraagstukken zowel telefonisch als per mail.
 • Dossiers welke je al een keer hebt behandeld, maar niet direct compleet waren, benaderen om de klant te helpen met het dossier compleet te maken.
 • Je denkt proactief mee aan eventuele verbeteringen aan de operationele processen en de website en maakt hiervoor ook verbetervoorstellen.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je cv graag tegemoet.

De uitdaging bij Polestar Capital
Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2-besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn dit jaar gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.
Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een team met 20 collega’s waarmee je nauw samenwerkt. Ook kan jij jouw ervaringen delen met de andere 90 gedreven collega’s. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarde.

Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de 2.500,- euro en 4.000,- euro per maand (excl. vakantiegeld).
 • Premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride werken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.


Dit breng jij voor de vacature Kredietacceptant mee:

 • Afgeronde mbo-opleiding.
 • WFT - consumptief krediet.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je deze graag opdoen, wij horen het graag.
 • Communicatief sterk en een echte teamspeler.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van Kredietacceptant?
Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief in één document via het sollicitatieformulier op onze website. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan zien we je graag bij ons op gesprek!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Consultancy, Utrecht, Financiele Administratie, Flevoland, Financieel Adviseur, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening