Medewerker Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een

Medewerker Financiële Administratie
Vaste functie, 32 uur (in overleg aan te passen), schaal 9, hbo

Ben je een enthousiaste medewerker financiële administratie met een afgeronde hbo-opleiding én enkele jaren relevante werkervaring? Dan is deze nieuwe uitdaging misschien wel wat voor jou. Bij ons ga je aan de slag om de financiële functie van de toekomst te ontwikkelen. Dat betekent dat je enerzijds bezig bent met financieel administratieve taken. Anderzijds ga je actief aan de slag met het onderzoeken van onze kansen en verbeterslagen. Ook zin om te vernieuwen? Word dan onderdeel van onze financiële ontwikkelopgave! 

Jouw nieuwe uitdaging in Nieuwegein  
Als medewerker financiële administratie voer je samen met je directe collega’s allerlei boekingen en analyses uit. Hiervoor werk je nauw samen met de financieel adviseurs. Je helpt maandelijks mee met de maandafsluiting en zorgt ervoor de administratie up-to-date is. Daarnaast werk je mee aan de financiële functie van de toekomst. Hoe die financiële functie eruit komt te zien en wat dit betekent voor de organisatie? Daar denk jij proactief over mee. Wij zijn benieuwd naar jouw kennis en kunde.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde hbo bachelor-opleiding in financieel(-administratieve) richting;
 • 2-5 jaar werkervaring;
 • Nauwkeurig werken in combinatie met vakkennis;
 • Analytisch- en oplossingsgericht vermogen: je weet processen snel te doorgronden en bent gericht op het aanbrengen van verbetering;
 • Communicatieve vaardigheden: je werkt goed samen met zowel je collega’s binnen het team Financiële Administratie en Financieel Beleid & Advies en collega’s in de rest van de organisatie.

Jouw team: financiële administratie
Team Financiële administratie van de gemeente Nieuwegein bestaat uit 12 medewerkers. Het team verzorgt de debiteuren- en crediteurenadministratie, het betalingsverkeer, applicatiebeheer van het financieel pakket en overige boekingen. Ons doel is een financiële administratie die juist, volledig en up-to-date is zodat deze informatie beschikbaar gesteld kan worden aan de direct betrokkenen in de gemeente.

Wat krijg je van ons?
Je gaat werken voor een veelzijdige stad. We zijn trots op onze historie, terwijl we de blik stevig op de toekomst richten. De organisatie staat open voor jouw ideeën en de lijnen zijn kort, ook richting de bestuurders. Dat zie je terug in ons moderne, open Stadshuis. Daar maken we graag plaats voor jou. Verder hebben we voor je:

 • een salaris van (afhankelijk van ervaring) maximaal 4.208,- bruto/maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9);
 • na één jaar, en bij goed functioneren, een vast contract;
 • een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
 • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • een laptop en telefoon;
 • een warm welkom tijdens ons introductieprogramma;
 • aandacht voor werk/privé balans en de mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overige informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ira Tonkes, Teamleider Financiële administratie en Beleid en Advies op telefoonnummer 06-24776107. 

Direct solliciteren?
Heb je zin om als Medewerker financiële administratie bij de gemeente Nieuwegein aan de slag te gaan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt tot en met 1 december 2022 reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina of kopieer onderstaande link en plak in je browser: https://link.inhroffice.com/059140da-6cf2-4e67-8c00-7249963a97df.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Medewerker, Overheid