Financieel administrateur (Beverwijk)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan?

Groenendijk Onderwijsadministratie is op zoek naar een

Financieel Administrateur

Wat doet Groenendijk?
Groenendijk verzorgt voor een groot aantal organisaties binnen de onderwijsbranche de financiële administratie. Daarnaast dragen wij ook zorg voor de personeels- en salarisadministratie van deze organisaties. Groenendijk biedt door middel van persoonlijke hulp en adviezen van professionele medewerkers ondersteuning en geeft opdrachtgevers inzicht in en controle over hun financiële en personele zaken.

Op de financiële administratie worden de werkzaamheden verricht door een team van financiële specialisten. Elke specialist is verantwoordelijk voor de administratie van meerdere klanten. Samen met de collega’s blijf je werken aan verbetering van procedures en processen om de klant optimaal van dienst te zijn.

Wie zoeken wij?
Je gaat aan de slag als financieel administrateur. Dit is een veelzijdige baan, waarbij je met veel mensen in diverse functies in aanraking komt. Als financieel administrateur ben je verantwoordelijk voor het gehele financiële proces van begrotingen, budgetbewaking, managementrapportages en jaarrekeningen. Je bent voor je eigen klanten (schoolmanagement en -besturen) een echte sparringpartner en adviseert hen over uiteenlopende financiële onderwerpen, zodat de klant in control blijft. Jouw werk heeft dus impact!

Een dag als financieel administrateur is altijd levendig. Er is veel interactie met bestuurders, directeuren en/of toezichthouders én natuurlijk met je eigen collega’s. De onderwijswereld is continu in beweging; hierdoor is jouw werk ook dynamisch en uitdagend.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie of een financiële hbo-opleiding;
 • je hebt (enige) ervaring in het voeren van financiële administraties (bij voorkeur inclusief het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen).

Wie ben je?

 • Je bent communicatief sterk;
 • je bent een proactieve persoon met een sociale en klantgerichte houding;
 • je kunt (ook onder druk) gestructureerd en accuraat werken;
 • je bent iedere dag enthousiast om de klant verder te ontzorgen.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende functie waar je elke dag je kennis, ervaring en energie in kwijt kunt en dagelijks uitdagingen tegenkomt. De cultuur binnen Groenendijk is open en informeel en je hebt veel vrijheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien. Samen met collega’s kom je tot mooie resultaten.

En verder:

 • een goed marktconform salaris;
 • een positieve werksfeer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen;
 • de mogelijkheid om flexibel (thuis) te werken;
 • kansen om jezelf, goed begeleid, verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en als professional.

Interesse?
Kun jij je vinden in de functieomschrijving en ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Klik hieronder op een van de twee locaties.
Locatie Beverwijk
Locatie Sliedrecht

Wil je meer informatie over Groenendijk of de functie?
Kijk voor aanvullende informatie op onze website www.groenendijk.nl of neem contact op met Edwin Prins van de afdeling FA, via telefoonnummer 085-0408889.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Administrateur, Financieel Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Financiële Administratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Betalingen, € 5.000 - € 7.000, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Manager, Noord-Holland, Zakelijke dienstverlening