Directeur Finance & Operations

Wat is jouw opdracht?

Grip op cijfers, processen en resultaten!

AOMB maakt zich op voor de volgende stap in haar ambitie: voorloper zijn binnen de branche!

Jouw opdracht: Als Directeur Finance & Operations weet jij de ingezette koers verder vorm te geven en te professionaliseren. Je brengt meer focus en structuur aan in het bedrijf.

Om hierin de juiste stappen te zetten vraagt dit van de nieuwe directeur niet alleen een daadkrachtige instelling maar ook – gezien de omvang van de organisatie- een duidelijke hands on mentaliteit. Doordat jij in staat bent de juiste KPI's op te stellen en te bewaken, kom jij tot onder andere meer grip en betere sturingsinformatie.


Hoe ga je dat aanpakken?

Je bent eindverantwoordelijk voor de afdeling Finance. Daarnaast behoren ook de kantoor-organisatie, HRM, huisvesting, facilitair en ICT tot je verantwoordelijkheid. Je bent in staat om tussen de diverse businessunits te schakelen; met jouw helicopterview behoud je de controle en het overzicht. AOMB is toe aan een verdere (interne) professionaliseringsslag om meer grip op cijfers, processen en resultaten te krijgen. Jij geeft het beleid mede vorm en voert het uit of draagt zorg voor uitvoering. Hiertoe initieer je niet alleen ideeën maar implementeer je deze ook, om vervolgens te kijken waar nieuwe kansen op verbetering liggen.

Samen met de drie Business Unit Managers (MKB, Corporate en Strategische Partners) vorm je het MT. Kijkend naar de collega MT-leden en het DNA van de organisatie is het belangrijk dat jouw persoonlijkheid en gedachtegoed daarbij aansluit. Het gaat hierbij over samenwerken, vertrouwen, vernieuwen en het toevoegen van klantwaarde met optimaal gebruik van mensen en middelen. Als lid van het MT ben je voor de collega’s de financiële en business sparringpartner die kritisch meedenkt. Met jouw persoonlijkheid ben je in staat om het MT te inspireren.

Met een scherp oog voor marktontwikkelingen en jouw ‘hands on and getting things done’ instelling weet je met het MT te schakelen en hen uit te dagen om samen tot nieuwe dienstverlening te komen. Wederom met als doel: voorloper zijn binnen de branche!


Wat breng je daarvoor mee?

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding, financieel en/of bedrijfseconomisch
 • Schakelt vlot tussen denken en doen, uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening
 • Motivator en inspirator, met helicopterview
 • Kennis van en ervaring met Finance, ICT en Projectmanagement
 • People manager, met ervaring in het aansturen van professionals
 • Krachtige persoonlijkheid; actief, betrokken en organisatiesensitief


Waar ga je dit doen?

AOMB is een internationaal opererend juridisch dienstverlener met vijf vestigingen in Nederland en drie in Polen. Tevens is AOMB één van de vier partners in de Europese Alliantie AIPEX. Ten behoeve van de dienstverlening voor haar cliëntenkring heeft zij wereldwijde contacten met soortgelijke bureau's. In totaal werken er 70 medewerkers bij AOMB.

AOMB adviseert en begeleidt bedrijven en instellingen op het gebied van intellectueel eigendom (octrooi-, merk-, model-, auteursrecht) in de meest brede vorm. AOMB is toonaangevend op het gebied van IE en kennisbescherming en heeft een brede cliëntenkring, van midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde bedrijven. Op deze manier beschermt zij de voorsprong van haar opdrachtgevers en biedt hen zo de mogelijkheid een onderscheidende positie in de markt in te nemen en te behouden.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Professionele organisatie, met een open en informele sfeer
 • Internationale setting
 • Veel bewegingsruimte in je rol!
 • Vooruitstrevende organisatie met een mensgerichte cultuur
 • Een van de top vijf spelers in de branche
 • Enthousiaste collega’s waaronder IE-professionals, met passie voor het vak!
 • Prima beloningspakket


Heb je interesse?

Ben jij de daadkrachtige Directeur Finance & Operations die wij zoeken en ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Reageer dan nu!

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met William Antonis of Reinout Janssens via 088-6070100. Neem ook alvast een kijkje op de website van AOMB: https://www.aomb.nl/nl/home

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Advies/Consultancy, 5-10 jaar, Consultancy, Controlling, CFO, Noord-Brabant, Zakelijke dienstverlening