Controller

Heb jij alles onder controle?

Kom dan bij ons werken als:

Controller
32-40 u

Ben jij de nieuwe controller voor ons hoofdkantoor in Oldebroek? Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op gebied van Infra en Recycling. Met onze recycling vestigingen maken wij van ruim 90 % van het afval weer nieuwe producten. Wij zijn 15,3 keer CO2 neutraal. Met onze Infra activiteiten bouwen wij mee aan de toekomst van Nederland. Naast Nederland zijn wij ook gevestigd in VK, België, Ierland, Noord-Ierland, Polen, Zweden en Denemarken. In totaal zijn ruim 450 collega’s werkzaam voor van Werven.

Wat ga je doen
Als controller bij Van Werven houd je je bezig met de maand- en jaarafsluiting, je analyseert de cijfers en geeft gevraagd én ongevraagd advies aan onze bedrijfsonderdelen en komt met verbetervoorstellen. Daarnaast voer je op projectmatig basis financiële analyses uit. Je werkt samen met drie andere controllers en rapporteert aan de Finance Manager.

Wat is op jou van toepassing:

  • Je bent in staat om snel te schakelen;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je bent nuchter en kunt je vinden in onze kernwaarden: Ondernemend, Slagvaardig, Dienstbaar, Betrokken en Puur.

Werken bij van Werven
Lucian, controller, vertelt: “Werken bij van Werven is werken in een dynamische omgeving met korte lijnen waarin je veel vrijheid hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Mijn standplaats is Oldebroek maar ik ben ook regelmatig op locatie om daar met de managers en de medewerkers te sparren over productie- en financiële cijfers. Ik werk in een jong controllers team waar naast hard werken, humor ook een belangrijke rol speelt.

Wat bieden wij jou
Uiteraard bieden wij jou een marktconform salaris en mobiele telefoon. Daarnaast krijg je eigen inbreng over invulling van je functie en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij onze nieuwe controller?
Ben jij enthousiast geworden en heb jij HBO werk-/denkniveau? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina. De sollicitatietermijn sluit 14 november.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Erik Mijnders, Finance Manager op telefoonnummer 06-14764280.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Controller, Gelderland