Adviseur Control

Wil jij een bijdrage leveren aan de ambities om de methodiek van sturing en verantwoording te vernieuwen?

Ben jij een digital vernieuwer die deze organisatie helpt in control te zijn en blijven?

Dan is dit jouw kans! Volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie!

Wat ga je doen:

 • Samen met de concerncontroller ben jij het financiële geweten van management en organisatie.
 • Je bent een stevige sparringpartner en adviseur die een duidelijke bijdrage levert aan het in control zijn en blijven.
 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor de kaderstelling, de bestuurlijke- en interne advisering op het gebied van bedrijfsvoering
 • Je voert onderzoeken uit naar de doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid van het uitgevoerde beleid.
 • Je stelt financiële verordeningen op en zorgt voor de risicobeheersing.
 • In deze rol is het jouw taak om het financieel bewustzijn van het management en de organisatie te vergroten. Dit doe je o.a. door een bijdrage te leveren aan een heldere P&C-cyclus.
 • Bij alle activiteiten zorg je voor een concern brede afstemming en integratie met andere middelenfuncties door te sturen op proces en op tijd.
 • Je zorgt voor een heldere communicatie met alle betrokkenen in de organisatie.


Ben je gericht op samenwerking? En in staat om de vraag achter de vraag te ontdekken? Bedenk jij de praktische oplossingen?

En ben je daarin overtuigend? Dan is dit jouw nieuwe droombaan!

Reageer nu via de 'Solliciteer' button.

De beste professional voor deze rol heeft:

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy.
 • Je hebt relevante werkervaring en beschikt over actuele kennis van gemeentefinanciën en financiële wet- en regelgeving.


Wat kun je van onze opdrachtgever verwachten?

Naast een fijne werkplek in een informele omgeving is er bij ons echt veel ruimte voor initiatief. Je kunt je volop vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen. Voor deze rol bieden we een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (salarisschaal 11) bij een dienstverband van 36 uur per week. Onze opdrachtgever volgt de CAR/UWO.

Informatie over de procedure

Stratic is gevraagd om deze overheidsinstelling te begeleiden in de search naar een nieuwe collega. Graag je spoedige reactie voorzien van CV in Word, waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt. Als onderdeel van de screeningsprocedure gaan we in ieder geval twee referenten na.

Waarom samenwerken met Stratic?

De toegevoegde waarde van samenwerken met Stratic is iets wat je in de praktijk echt gaat ervaren. Voor, tijdens en na het werving- en selectietraject is Stratic een actief betrokken partner. Pro-actief en onvoorwaardelijk delen wij kennis, netwerk en ervaring verkregen in (strategische) eerdere opdrachten met alle betrokkenen. Je werkt in samenwerking met ons aan je carrière en aan je netwerk van professionals, die er ook voor je zijn wanneer je ergens aan de slag bent. Andersom ben jij er ook voor hen en wij voor jou, zodat je er niet alleen voor staat!

Kenmerkend voor Stratic is onze directe en pragmatische aanpak. Doen staat centraal in onze dienstverlening, waarbij heldere afspraken en onze transparante werkwijze bijdragen aan de succesvolle afronding van elke opdracht.

Met wie doet Stratic dat?

Stratic werkt graag samen met ‘doeners’, (Interim) Professionals die, net als wij, enthousiast aan de slag gaan en daarbij vooral praktisch ingesteld zijn. De (Interim) Professional is ervaren in het denken in oplossingen, werken met deadlines en streeft er altijd naar een blijvend resultaat in de organisatie achter te laten.

Wat voor een soort opdrachten voerde Stratic eerder uit?

De opdrachten die we vervullen zijn divers van aard, hieronder kort een aantal voorbeelden:

 • Onderzoek naar de voortgang van een reorganisatie bij een GGD.
 • Projectleider herstructureren financiën, planning & control cyclus – een veiligheidsregio.
 • Stichting in de zorg – adviseur bedrijfsvoering.
 • Coördinator kwaliteitsbewaking – middelgrote gemeente.
 • Ondersteunen en adviseren van zorginstelling bij de implementatie van ZZP’s.
 • Kwartiermaker Front office; het opzetten van een nieuwe Front Office bij een ZBO, inrichting volgens de meest efficiënte en klantvriendelijke processen. 


Voor meer informatie over deze vaste job neem je contact op met: Marsha Brink – 06-14860795 – marsha@stratic.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Goes, Adviseur Control, consultant, advies, finance, controller, accounting, risicomanagement.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Financieel Adviseur